25817000 gj@jts.dk

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Mangler du en hjælpende hånd til algebehandling af dine erhvervslokaler?

Så er vi her hos Jysk Totalservice klar til at række hånden ud i relation til algebehandling og algerens. Vi kan bidrage med den nødvendige service, så det hele bliver mere overskueligt for dig og din virksomhed. Når det kommer til vedligeholdelse af ejendomme og udendørsområder i forbindelse med erhverv, så er rengøringen og vedligeholdelsen på den udvendige side af dit erhvervslokale uundgåeligt noget af det, der kommer til at danne rammen om det førstehåndsindtryk, der dannes af leverandører, kunder eller en helt tredje gruppe.Det er vigtigt at din virksomhed fremstår indbydende på alle leder og kanter – også når det kommer til ejendommen og diverse udendørs områder – idet det er med til at signalere professionalitet og gør din virksomhed mere attraktiv. Det er derfor rigtig vigtigt at sådanne rengørings- og vedligeholdelsesopgaver bliver prioriteret. Men selvom prioriteterne er rigtige, så kan der til tider godt være langt fra tanke til handling, når virksomhedens drift selvfølgelig er hovedprioriteten – det er de færreste, som i hverdagen tænker på algerens og algefjerner. Det forstår vi fuldt ud her hos Jysk Totalservice, og det er lige netop derfor vi er her for at hjælpe dig med algebehandling.

Algebehandling

Algebehandling af tag

Med en placering i Danmark er det nærmest ikke til at undgå, at taget på din virksomhed bliver angrebet af blandt andet alger grundet det fugtige vejr. Derfor kalder de fleste tage på en algerens, og i den forbindelse er vi garant for et godt resultat. Alger og andre former for belægninger på tage kan vise sig på mange forskellige måder, men typisk er det grønne, sorte, gule, grå og hvide belægninger, der trænger til en kærlig omgang algerens. Udover at algebehandling af tag er med til at få din virksomhed til at se ren og velholdt ud, så er algebehandlinger også vigtige på den lange bane. For uden algebehandling af tag, er der risiko for blandt frostsprængninger, som hurtigt kan blive en dyr affære. Alger og andre typer af belægninger på taget har nemlig samme funktion som en svamp, og derfor tiltrækker de konstant fugt, som kan give problemer i tagkonstruktionen. Her hos Jysk Totalservice anbefaler vi derfor, at man gør algerens af taget til en prioritet af flere vigtige årsager. Vi sørger for at give erhvervsejendomme en skånsom algebehandling af taget, så ejendommen holdes i bedste stand. Med Jysk Totalservice er du garanteret de bedste resultater, da vi udelukkende anvender anerkendte og skånsomme former for algefjernere samt metoder, som er med til at vedligeholde og rengøre ejendommen på både kort og lang sigt. Alger og andre typer af belægninger på taget har nemlig samme funktion som en svamp, og derfor tiltrækker de konstant fugt, som kan give problemer i tagkonstruktionen. Her hos Jysk Totalservice anbefaler vi derfor, at man gør algerens af taget til en prioritet af flere vigtige årsager. Vi sørger for at give erhvervsejendomme en skånsom algebehandling af taget, så ejendommen holdes i bedste stand. Med Jysk Totalservice er du garanteret de bedste resultater, da vi udelukkende anvender anerkendte og skånsomme former for algefjernere samt metoder, som er med til at vedligeholde og rengøre ejendommen på både kort og lang sigt.

Algebehandling af fliser

Med algebehandling af fliser hjælper vi dig med at fjerne de uønskede belægninger. Alger og andre typer af belægninger er sjældent til gavn for noget, og derudover er det ikke noget, der ligefrem pynter på et fliseareal. Alger er særligt glade for at angribe områder, der er præget af skygge og høj fugtighed, idet det hjælper dem til at binde væske og dermed kan de sprede sig over store områder af din virksomheds fliseareal. Hvis ikke algerne i fliserne behandles, så er der blandt andet risiko for frostsprængninger i fliserne i vinterhalvåret, og det kan godt betyde, at der er behov for nye fliser. Vores algebehandling af fliser sikrer ikke kun, at dine fliser bliver flotte igen, men også at fliserne kan ’leve’ længere. Der er derfor store økonomiske gevinster ved at investere i algebehandling af fliser. Når det kommer til algerens, er der flere måder at gribe det an på i forhold til algerens. Det kan blandt andet være en skum, der tørrer ned i fliserne og dermed arbejder nede i flisen. Det sikrer ikke blot et flot resultat på kort sigt, men skummen hjælper også til at holde fremtidig algevækst væk fra fliserne. Men man kan også foretage en algebehandling af fliser med algerens i form af sprøjtemidler og algefjerner. Vi kan tilbyde din virksomhed en skånsom algebehandling af fliser med en anerkendt algefjerner, der er særligt velegnet til formålet

Algebehandling af facader

Facaden på erhvervsejendomme er noget af det, som er allermest tydeligt, hvis de ikke er velholdt eller rengjorte. Derfor må man heller ikke glemme en algebehandling af facader. Det er meget normalt, at der kan forekomme alger, mos eller andre typer af belægninger på facader. Algebelægninger får hurtigt en ejendom til at se både trist og uindbydende ud, men heldigvis er der råd for det – og det er her, vi kommer ind i billedet. Der er derudover også stor risiko for, at der kan opstå problemer med facaden, hvis man ignorerer algebehandling af facader. Alger vokser med særlig stor hastighed i sommerhalvåret, hvor solen bager mere på facaden, idet algernes rødder er i stand til at kunne holde så meget på fugten, at facaden aldrig får mulighed for at blive helt tør i sommerperioden. Det betyder også, at facaderne er i stor fare i vinterhalvåret, idet de fugtige alger i denne periode med stor sandsynlighed vil udvide sig, og det kan være med til at forårsage revner eller sprækker i facaden på din virksomhed. Vi er meget bevidste om at kunne tilbyde en skånsom algebehandling af facader ved hjælp af de rette metoder og former for algerens, og vi garanterer, at der er udsigt til at tilfredsstillende resultat, hvis du vælger os til at hjælpe dig med algebehandlingen.

Hvem er Jysk Totalservice?

Vi er et østjysk rengøringsfirma, og vi hjælper erhvervslivet ved at varetage forskellige rengørings- og vedligeholdelsesopgaver. Vi står klar med en hjælpende hånd og en effektiv algefjerner, for at gøre det lidt nemmere for virksomheder at fokusere på det, de er bedst til. Nemlig at drive virksomheden. Med andre ord tager vi os gerne af de opgaver, der er forbundet med enhver driftig virksomhed, men som oftest bare er de sure tjanser. Selvom rengørings- og vedligeholdelsesopgaver såsom algebehandling kan opfattes som små og ubetydelige opgaver, så er det også noget, der bidrager til det samlede billede. På både den korte og den lange bane kan det ofte betale sig at outsource sådanne opgaver til eksterne firmaer, som os, idet det giver mere luft til virksomheden. Vi er et meget kvalitetsbevidst firma, som går det famøse ekstra mil – hvad end den står på erhvervsrengøring, algerens eller noget helt tredje. Du kan derfor trygt overlade din virksomheds kedelige tjanser til os, og vi vil sørge for at skabe resultater i bedste stil.

Her hos Jysk Totalservice har vi samlet et hold af medarbejdere, der er yderst professionelle og dygtige i deres arbejde. Vi har et fælles mål om at hjælpe vores kunder bedst muligt, og derfor gør vores ansatte altid alt hvad de kan for at følge opgaverne til dørs på en optimal måde. Vores erfaring og ekspertise på fagområdet gør, at vi har stort kendskab til, hvad erhvervslivet ønsker, og derfor har vi meget høje kvalitetsstandarder. Vi er garant for et godt resultat – ligegyldig hvilken opgave, I som virksomheder stiller os for.

 

 

Hvorfor skal du vælge os?

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at få fulgt selv de mindste opgaver til dørs. Med andre ord bygger vi bro mellem virksomheders ønsker/behov og resultater. Vi mestrer den nødvendige faglige viden og erfaring, og derfor kan du se frem til et tilfredsstillende resultat, hvis du vælger et samarbejde med os.

Vi ved at det at outsource opgaver til eksterne virksomheder er et spørgsmål om tillid, og derfor gør vi alt, hvad der er i vores magt for, at varetage denne tillid på bedst mulige måde. Vi brænder for at skabe værdi for vores kunder, så det hele kan blive lidt lettere – på den måde slipper virksomheder selv for at tage sig af rengøringen, algebehandlinger, ejendomsservice og meget mere, der følger med at have en ejendom.

Vi håber at høre fra dig og din virksomhed – og I skal endelig bare kontakte os. Vi står til rådighed, hvis du ønsker uddybninger eller har spørgsmål til nogle af de ydelser, der er præsenteret her på siden, men vi bidrager også gerne med gode råd og vejledning. Kontakt os også gerne, hvis du allerede nu, er klar til at indgå et samarbejde med os.

Vi ønsker at skabe mere end bare gode resultater for de kunder, vi laver aftaler med, og derfor vægter vi til hver en tid samarbejdet og relationen til vores kunder højt. Vi er nemlig overbeviste om, at et godt samarbejde er med til at give de bedste resultater, så begge parter forstår hinanden og får noget ud af aftalen. Vi kan fanges på både e-mail (gj@jts.dk) og telefon (25 81 70 00), men du er også mere end velkommen til at besøge os på vores adresse: Østergårds Alle 209, 362 Hørning.

Det er også en mulighed at benytte kontaktformularen her på vores hjemmeside. Når du har udfyldt den, vil du blive kontaktet af os indenfor 24 timer til en uforpligtende opfølgning på hvad det er for nogle opgaver, vi helt specifikt kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi har ligeså store forventninger til os selv, som du formentlig har til os, og derfor kan du stole på, at vi er garant for kvalitet. Jysk Totalservice er nemlig et rengøringsfirma, der skal være til at stole på.

 

Bliv kontaktet