Har du spørgsmål? Skriv til os!

Persiennevask – den tager vi for dig

Persiennevask er aldrig en sjov opgave, når du selv skal stå for det. Det kan være et uoverskueligt projekt, du udskyder gang på gang. Du behøver ikke at udskyde det længere. Vi tager gerne tjansen med at gøre dine persienner rene. En god persiennevask kan gøre underværker for dine persienner, og det kan give et helt nyt og friskt udtryk til persiennerne og hele rummet.

Gider du ikke at bruge tid og kræfter på at gøre dine persienner rene, er det en opgave, vi glædeligt klarer for dig. Vi sørger for at komme til bunds i skidtet på persiennerne, der hurtigt kan samle sig med tiden. Med Jysk Totalservice skal du ikke længere bekymre dig om beskidte persienner.

 

Hvad er persiennevask?

Har du persienner for vinduerne, er det måske ikke dem du skænker de største tanker. De kan være praktiske at have for vinduerne, da du selv justere, hvilken vinkel persiennerne skal have. Du bestemmer derfor selv, hvor meget lys der skal komme ind igennem vinduet. Selvom persienner er rigtig smarte at have, har de også en tendens til at være gode til at samle på støv og skidt. Fladerne, der kan justeres, giver plads for støvet at lande. Persienner kan derfor med tiden komme til at se ufattelig beskidte ud.

Det er her, Jysk Totalservice kommer ind i billedet. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at holde dine persienne rene. Vi sørger for en grundig rengøring af persiennerne, der gør, at du kommer af med støv og diverse, der har samlet sig på fladerne. Vi kommer imellem hver persienne for at sikre, at de bliver rene fra top til tå.

Få dine persienner til at se ud som nye igen med en persiennevask

Persienner kan være dyre at anskaffe. Det er efterhånden svært at finde persienner med standardmål, der lige præcis passer til målene på dine vinduer. De skal derfor ofte laves med specialmål. Når dine persienner med tiden bliver beskidte at se på, kan man fristes til at købe nogle nye. Det kan dog blive en dyr fornøjelse, hvis du skal have specialmål og en god kvalitet igen. Det er langt bedre at vedligeholde dine persienner. Det gør du ved jævnligt at give dine persienner en persiennevask.

En god persiennevask kan få dine persienner til at se helt nye ud. Det kan give et nyt udtryk både til persienner og hele rummet. En persiennevask vil gøre underværker i et rum, uden at det kræver alt for meget af dig. Med en god persiennevask får du helt nye persienner uden at skulle investere i nye persienner.

Vores erfarne medarbejdere kan klare persiennevasken med et snuptag

Som uerfaren persiennevasker har du sikkert ikke rigtig haft mod på at gøre dine persienner rene selv. Det kan være en uoverskuelig opgave, når du står foran en hel kontorbygning fyldt med persienner, der trænger til en ordentlig omgang, hvis de ikke skal blive ved med at emme af støv og skidt. Det er ikke tilfældet, når du vælger Jysk Totalservice.

Vores medarbejdere er erfarne med at gøre persienner rene. Det er derfor ikke en opgave, vi frygter. Tværtimod er det en opgave, vi hellere end gerne klarer for dig. Vi har en masse erfaring på området, der gør, at vi har helt styr på, hvordan vi får fjernet støv og snavs på dine persienner.

Vi gør gerne det kedelige arbejde for dig

Overvejer du at gøre dine persienner rent selv, vil du hurtigt opdage, at det kan blive et langtrukkent og overskueligt projekt, når du ikke er vant til at gøre det. Vi er eksperter i at gøre persienner rene, og det er bestemt ikke en kedelig opgave for os. Vi rengør dine persienner med et smil på ingen tid. Du behøver ikke at bruge tid på at bøvle med dine persienner for at få dem helt rene. Det kan nemlig være utrolig krævende, når du ikke har så meget erfaring med at gøre persienner rene. Du slipper for det kedelige arbejde, men du kan læne dig tilbage og nyde godt af flotte rene persienner, når vi har rengjort dem for dig.

Vi tilbyder persiennevask i Århus og omegn

Har du brug for persiennevask i Århus eller omegn, står vi til rådighed. Vi hjælper dig gerne med at få dine persienner flotte og rene igen. Har du virksomhed inde i Århus, kan persiennevask være højest nødvendigt for dig. Der er typisk mere liv inde i byerne, hvilket også betyder, at der hurtigt kan flyve meget støv og skidt rundt i luften. Det kan ende på dine persienner, især når du har åbne vinduer. Det kommer der dog også, selvom vinduerne altid er lukket. Det er et fænomen, du aldrig rigtigt vil kunne undgå, når du har persienner. Der kan dog være ekstra meget behov for persiennevask i Århus, da det er en by, der hele tiden er i gang og i bevægelse.

Da støv og skidt på persienner ikke rigtig kan undgås, vil der på sigt altid komme et punkt, hvor der er behov for en persiennevask. Befinder du dig i Århus eller omegn, hjælper vi dig gerne med at rengøre dine persienner.

 

Vi har gode priser på persiennevask

Er det ved at være tid til, at persiennerne på kontoret bliver gjort rene, kan det være en fordel at betale sig fra at få gjort det. Det kan hurtigt blive et større projekt, du kunne have undgået ved at få professionelle til at ordne rengøringen for dig. Hvis du gerne vil spare tid og kræfter, hjælper vi dig gerne med at gøre dine persienner rene. Vi har sørget for gode priser på persiennevask, der gør det overkommeligt for dig at få gjort af andre.

Vil du gerne vide mere om vores priser på persiennevask, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på persiennevask med priser, der er til at forstå. Vi er klar på alle opgaver både store som små. Det betyder, vi gerne gør persienner rene i et enkelt rum eller tager alle persienner, der er i din virksomhed.

Bliv kontaktet