Har du spørgsmål? Skriv til os!

Rydning / rengøring af dødsbo

Når én, man har kær, går bort, er det naturligvis virkelig tragisk og hårdt, og det tager lang tid at bearbejde en sådan sorg. Desværre går der ofte temmelig lang tid, før man endelig får tid til at forholde sig til denne sorg, fordi der også er mange praktiske ting at forholde sig til i forbindelse med et dødsfald.

Der skal naturligvis planlægges en begravelse eller en bisættelse, og der er derudover en masse formelle papirer og sager, man skal have styr på. Desuden kan man pludselig stå med et dødsbo, der skal rengøres og ryddes op, og det kan være en virkelig uoverskuelig opgave oveni alt det andet.

Derfor kan man med fordel kontakte Jysk Totalservice, hvis der er brug for rengøring eller rydning af et dødsbo, så man selv har lidt mindre at tænke på. Vi er topprofessionelle, så du kan roligt overlade opgaven til os og dermed i stedet kunne bruge din tid på at bearbejde det tab, du har været udsat for.

Tillid er et nøgleord for os

Hos Jysk Totalservice varetager vi mange forskellige typer opgaver, og i alt hvad vi gør, er tillid et nøgleord for os. Det er det naturligvis også, når det kommer til rengøring og rydning af dødsbo. Det er nemlig en tillidssag at overlade en sådan opgave til nogle andre, og vi vil derfor gøre alt, hvad vi kan for at sikre os, at du føler dig tryg ved at have valgt netop os til opgaven.

Denne tillid opbygger vi blandt andet igennem dialog, så der ikke hersker nogen tvivl om, hvilke ønsker og forventninger du har til os. Vores fornemste opgave er at udføre vores job, så du bliver godt tilfreds, og netop derfor er kommunikation også vigtigt. Så er du sikker på, at jobbet bliver udført efter dit hoved, og vi har bedre forudsætninger for at vide, hvad det egentlig er, du forventer af os. Det er ikke mindst vigtigt, når der netop er tale om et dødsbo, hvor man har at gøre med alle den afdødes ejendomme og kommer helt tæt på dette menneske.

Det kan føles mærkeligt at skulle overlade rengøringen og rydningen af et dødsbo til nogle andre, og det har vi fuld forståelse for. Samtidig kan det dog også være en befrielse dels at kunne fokusere på andre ting og dels at undgå at skulle igennem alle de sager, der har tilhørt den afdøde. Der er altså flere grunde til, at man kan vælge at få professionel hjælp til rydningen og rengøringen af et dødsbo, og når du vælger Jysk Totalservice, kan du være sikker på, at der er fokus på netop professionalisme, kommunikation og tillid.

Rydning af dødsbo i Jylland

Vi holder til i Hørning imellem Skanderborg og Århus, men vi rykker gerne ud og kan derfor tilbyde rydning af dødsbo i store dele af landet. Rydning af dødsbo i Århus er naturligvis ganske ligetil, men vi kan også sagtens klare eksempelvis rydning af dødsbo i Nordjylland.

Har du brug for rydning af et dødsbo, skal du altså blot kontakte os, og så skal vi nok finde frem til en løsning, så du kan koncentrere din energi omkring andre ting. Vi går langt for at imødekomme dine ønsker, og vi er altid klar til at tage en snak om dine behov og forventninger, så vi kan være sikre på at finde den helt rette løsning.

Det gælder ikke mindst, når det kommer til rydningen og rengøring af dødsboet, for der kan være stor forskel på, hvad der skal gøres, og hvor grundigt det skal gøres. Derudover indgår vi naturligvis i en dialog om, hvad du ønsker, der skal ske med ejendelene i dødsboet ved en rydning. Der kan eksempelvis være nogle ting i dødsboet, du gerne vil beholde, eller som du har nogle særlige ønsker til, hvad der skal ske med, og dette skal du naturligvis blot lade os vide.

Professionel rydning af dødsbo

Vil du have professionel rydning af dødsbo til en pris, der også er til at forstå, skal du kontakte Jysk Totalservice. Vi har mange års erfaring i rengøringsbranchen, og vi varetager mange typer rengøring – herunder rengøring og rydning af dødsbo. 

Vi sætter en dyd i at yde en professionel og grundig service, som er tilpasset hver enkelte kundes individuelle behov og krav, og det gælder selvfølgelig ikke mindst, når der er tale om et dødsbo. Det er umiskendeligt en noget ømtålelig sag at skulle rydde hjemmet til en afdød person, og derfor er det også vigtigt, at man føler, at man kan stole på dem, man får til at varetage opgaven. Ligeledes er det vigtigt for os, at vi er sikre på, at vi udfører opgaven, som du gerne vil have det. Netop derfor er kommunikation også så vigtigt for os.

Vi forholder os naturligvis altid professionelt til en opgave, og det er altså også med til at sikre dig, at rydningen og rengøringen af dødsboet foregår, som du ønsker det.

Tøv ikke med at kontakte os

Er der noget, du er i tvivl om i forhold til rydningen af et dødsbo, eller har du nogen spørgsmål til vores kompetencer, services eller priser, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. På den måde kan vi hurtigt give dig svar og hjælpe dig af med eventuelle bekymringer. Desuden kan vi på den måde sammen finde frem til den absolut bedste løsning for dig.

Du kan enten ringe til os på 25 81 70 00 eller 30 30 49 72 eller skrive på gj@jts.dk eller lb@jts.dk, hvis du har nogen spørgsmål eller eksempelvis har brug for at få et bud på pris for rengøring af dødsbo eller rydning af dødsbo. Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have, og det er altid bedre at kontakte os en gang for meget end en gang for lidt, så du med god ro i maven kan overlade jobbet til os velvidende, at det bliver gjort lige, som du gerne vil have det.

Bliv kontaktet