25817000 gj@jts.dk

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Mangler du hjælp til vinduespolering af dit erhvervslokale?

Så er vi her hos Jysk Totalservice klar til at hjælpe dig! Selvom vinduerne er med til at danne rammen om et af de første indtryk kunder, partnere og medarbejdere får af erhvervslokaler – hvad end det er butik, kontor eller noget helt tredje – så kan det ofte være en svær opgave med rengøring af vinduerne. Når vinduerne er rene, er chancerne for optimering af din forretning meget større, for rene vinduer signalerer professionalitet og giver lyst til at træde indenfor. Helt praktisk er rene vinduer også med til at give et bedre udsyn til eksempelvis vinduesudstillinger i butikker, reklameskilte på kontorer og meget mere.

Hvad kan vi hjælpe din virksomhed med?

Vi er et rengøringsfirma i Østjylland, der beskæftiger os med erhvervsrengøring af forskellige arter. Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med det meste, og vores mål er at gøre det hele lidt lettere for vores kunder. Efterlad blot rengøringsopgaverne hos, så kan du og din virksomhed koncentrere sig om, hvad der virkelig tæller! Her hos Jysk Totalservice tilbyder vi alle former for vindues polering – så hvad end du står med en butik, et kontor, industri eller andre former for erhvervslokaler, så kan vi hjælpe dig med vinduespolering i Århus eller omegn.

Vi er meget fleksible i forhold til de opgaver, vores kunder stiller os for, og derfor kan vi både hjælpe dig med individuelle løsninger, der er tilpasset lige netop din virksomhed i forhold til ønsker og behov, eller vores standardløsninger, hvor vi med vores store erfaring indenfor erhvervsrengøring kan levere topkvalitet. Vi kan også udføre kombinationsløsninger for din virksomhed, hvis der er ønske om andre former for erhvervsrengøring i en samlet pakke. Det kunne eksempelvis være en løsning, hvor vi både tager os af rengøringen af vinduer og samtidig passer den daglige rengøring i virksomhedens lokaler. Når det kommer til rengøring af vinduer i erhvervslokaler, er der typisk forskel på hvor hyppigt, der er brug for vinduespolering, alt efter om vinduerne er udendørs eller indendørs. Typisk er der et hyppigere behov for vinduespolering på udendørs vinduer, men der er også mange typer af erhvervslokaler, hvor behovet for vinduespolering er lige så stort på de indendørs vinduer. Det gælder eksempelvis industrivirksomheder, hvor der er meget snavs og støv, som kan sætte sig på vinduerne eller i erhvervslokaler med større butiksfacader eller glaspartier, hvor kunderne eksempelvis kommer til at sætte hænderne på vinduerne.

Vi har sammensat et team af kompetente, professionelle og ikke mindst dygtige medarbejdere, som er meget kvalitetsbevidste og derfor er opmærksomme på, hvad den gode rengøringsstandard indebærer. De er uddannet i og ikke mindst erfarne i at bruge de rigtige midler og metoder til at skabe det bedste resultat, når det kommer til rengøring af vinduer. Vi sørger for konstant at udvikle vores medarbejdere og være ’up-to-date’ i forhold til udviklingen af markedet, og derfor kan du og din virksomhed forvente markedets bedste service i relation til vinduespolering. Århus er hjemstedet er for et utal af rengøringsfirmaer, men vi bryster os af en høj service og kompetente medarbejdere, der løser både store og små rengøringsopgave til UG. Troværdighed og tillid er en af nøgleordene, når det kommer til erhvervsrengøring, for det at outsource opgaverne til et eksternt firma, er ikke bare spørgsmål om at finde den første den bedste.

Erhvervsrengøring handler nemlig om mere end bare ydelsen, og derfor vægter vi samarbejdet med vores kunder over alt andet. Det skal være trygt for dig og dine ansatte at have et eksternt firma til at varetage rengøringen i virksomheden, og derfor anbefaler vi, at man grundigt overvejer, hvilket firma man vælger. Med erhvervsrengøring – og dermed også vinduespolering – følger en forstyrrelse af virksomhedens ’privatliv’, og denne forstyrrelse arbejder vi for at minimere på bedst mulig måde, så hverken du eller dine ansatte mærker, at vi er her.

Når det kommer til rengøring af vinduer, er der flere parametre, vi som leverandør af vinduespolering udmærker os på:

 

Traditionel vinduespolering

Hvis du er på udkig efter en ganske traditionel form for vinduespolering i Århus eller omegn, så kan hjælpe dig med det. Vi har årelang erfaring i rengøring af vinduer med traditionel polering – hvad end det er udendørs eller indendørs. Med en traditionel polering bruger vi standardmidler og metoder for at vinduerne skinnende rene. Vi anbefaler særligt denne form for vindues polering til mindre lokaler – eksempelvis små butikker, hvor antallet af vinduer ikke er for højt. Vi kan udføre traditionel vinduespolering efter lige nøjagtig dit ønske, så hvad end du har af ønsker eller behov, så tøv ikke med at kontakte os for at få en aftale i stand. Vi er klar til at imødekomme vores kunder for at finde frem til den helt rigtige rengøringsløsning og klassisk vinduespolering. Århus er Smilets By, og vi pudser og polerer vinduer med et smil!

Avanceret vinduespolering

Leder du efter en mere avanceret form for vinduespolering til din virksomhed, så kan vi også være jer behjælpelige med det. Overlad trygt opgaven til os og vi garanterer et fantastisk resultat. Med vores avancerede vinduespolering følger der metoder og midler, som skåner miljøet ved hjælp af ny og effektiv teknologi. Med andre ord sørger vi for at bruge midler, der ikke indeholder kemikalier. Vores avancerede vinduespolering er beregnet til rengøring af vinduer med hårdere snavs, og det vil sige, at det er noget vi tilbyder til polering og mere omfattende rengøring af vinduer. Du skåner altså miljøet med denne form for vinduespolering.

Alle højder

Vi kan klare alt fra små til store opgaver. Ingen opgaver er for svære eller uoverskuelige for os, det handler bare om at etablere det rette samarbejde. Vi kan derfor tilbyde din virksomhed vinduespolering i alle slags højder. Hvad end det gælder rengøring af vinduer i stuen, på 12. etage eller en hvilken som helst anden højde, så har vi en optimal løsning til at skabe det bedste resultat. Vi har både professionelle medarbejdere og arbejdsredskaber, og det gør os i stand til at kunne tilbyde hjælp til polering til alle slags virksomheder. Hvis du alligevel er i tvivl om vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så tag endelig kontakt til os. Vi kan både give dig svar på spørgsmål, hjælpe med vejledning og rådgivning eller hvad ellers, du skulle have brug for. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring vinduespolering (Århus eller omegn), og derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Rentvandsanlæg

Når man blot tapper almindeligt vand fra hanen til rengøring af vinduer, så kan det ikke undgås, at det indeholder en vis mængde af blandt andet stofferne kalk, jern, kobber og klorin. Disse stoffer kan være med til at give et ufærdigt udtryk til vinduespoleringen, idet det kan efterlade streger og andre uønskede resultater, når vandet tørrer. Et af de parametre vi særligt udmærker os på, er vores brug af rentvandsanlæg. Rentvandsanlægget er en gave til dig som kunde, som er med til at sikre et resultat i topkvalitet. Vinduespolering med vand for eget rentvandsanlæg er med til at give en perfekt rengøring af vinduer. Med et rentvandsanlæg bliver vindues poleringen professionel på det allerhøjeste niveau. Et rentvandsanlæg giver ved hjælp af avanceret teknologi mulighed for at bruge det allerreneste vand til rengøring af vinduer, og det bevirker, at vinduespoleringen bliver uden lift og aftørring, som kan give et sjusket udtryk. Med andre ord er det både bedre for din virksomhed i forhold til helhedsindtrykket, men også særligt i forhold til det økonomiske perspektiv, da vinduespolering med vand fra et rentvandsanlæg kan spare din virksomhed for mange penge, der ville gå tabt i lift og aftørring. Vinduespolering med vand fra vores rentvandsanlæg er særligt velegnet til mellemstore og store virksomheder, der har brug for vinduespolering af et større antal vinduer. Rentvandsanlægget gør rengøringen af vinduer både mere effektiv, brugervenlig og så skaber det, det bedste resultat, der findes på markedet.

Afrensning af vinduer

Har du brug for hjælp til at få bugt med nogle særligt beskidte eller snavsede vinduer, så kan vi også hjælpe med at give en ekstra grundig omgang vindues polering. Vi kan afrense dine vinduer, så de skinner med et perfekt resultat – og det gælder også i tilfælde af, at der er indgroet snavs på vinduerne eller andre ekstrasvære rengøringsopgaver, hvor ikke vand og sæbe er nok til at give et rent resultat. Vi kan tilbyde en ekstra grundig rengøring af vinduer både indendørs og udendørs, og vi kan også finde ud af en multiløsning, hvor eksempelvis nogle af vinduerne i dit erhvervslokale får en ekstra grundig rengøring, mens andre blot bliver poleret på almindelig vis. Der er ingen grænser for hvad du kan få hjælp med, hvis du tager kontakt til Jysk Totalservice, for hos os er kunden i centrum, så hvis dine vinduer trænger til polering ikke bare én eller to gange, så bliver vi ved indtil, vi er sikre på, at du og din virksomhed er tilfreds.

Hvorfor skal du vælge os til at hjælpe din virksomhed til et skinnende rent resultat?

Vi kan tilbyde vinduespolering i Århus og omegn, men også andre steder i Østjylland, alt efter hvor behovet for vores hjælp opstår. Vi mestrer rengøringsdisciplinen til perfektion og derfor er der garanti for et godt rengøringsresultat, når du vælger os til din erhvervsrengøring. Vi kan hjælpe dig med lidt af hvert. Vi kan blandt andet rengøre erhvervslokaler af forskellige typer, hjælpe din virksomhed med vindues polering både indvendigt og udvendigt og meget mere. Vi ved, hvad det indebærer at gøre rent i erhvervslivet, og derfor kan du trygt lukke os indenfor. Vi garanterer, at du vil føle god værdi for pengene, og det er vores målsætning, at aflaste vores kunder så godt som muligt, ved at varetage diverse rengøringsopgaver i erhvervslivet.

Vi ser frem til at høre fra dig og din virksomhed – hvad end du ønsker at indgå en aftale, har spørgsmål til nogle af vores ydelser eller blot har brug for råd og vejledning. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsfaget, og sammen med vores ekspertise kan vi derfor hjælpe dig med optimal rådgivning og vejledning, så du får dækket netop de behov og ønsker, du har for din virksomhed. Vi bestræber os på at skabe det bedst mulige resultat for vores kunder, og derfor er det vores hovedsag, at vi gennem et godt samarbejde med vores kunder kan hjælpe med at få afdækket lige nøjagtig de opgaver, som I som virksomheder ønsker hjælp til. Vi kan kontaktes på både e-mail (gj@jts.dk) og telefon (25 81 70 00), men du er også velkommen til at besøge os på vores adresse: Østergårds Alle 209, 8362 Hørning.

Du kan også bruge kontaktformularen her på vores hjemmeside. Når du har udfyldt den, vil du blive kontaktet af os indenfor 24 timer til en uforpligtende korrespondance om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Der findes mange rengøringsfirmaer på markedet – specielt når det kommer til blandt andet erhvervsrengøring og vinduespolering i Århus og omegn. Derfor bestræber vi os på at udmærke os selv, når det kommer til kvaliteten af det, vi kan tilbyde. Jysk Totalservice kan du altid regne med, og det er blandt andet også derfor vi har mange faste aftaler med kunder, som vælger os gang på gang til at hjælpe med diverse rengøringsopgaver i deres virksomhed – det være sig rengøring, ejendomsservice eller vinduespolering. Århus er ikke det eneste sted, vi servicerer vores kunder, så tøv ikke med at kontakte os, selvom postnummeret ikke er 8000.

Vi bestræber os på at skabe et stærkt bånd til vores kunder, så vi kan give hinanden gensidig loyalitet, men vi har også klare målsætninger om at tilbyde en masse nye virksomheder vores hjælp, så vi kan udvide vores netværk og hjælpe lige nøjagtig der, hvor der er behov for det. Vi ved, at rengøring er en vigtig brik i enhver virksomhed, og derfor gør vi alt hvad vi kan for at gengælde den tillid, vi får fra vores kunder, ved at levere rengøring, der afspejler kvalitet og grundighed.

 

Bliv kontaktet