Har du spørgsmål? Skriv til os!

Butiksrengøring

Butiksrengøring har større betydning for din butik, end du måske umiddelbart tror. Dette er gældende, uanset hvilken butik du ejer. Om det er sko, hudplejeprodukter eller elektronik, du sælger, har udseendet af din butik stor betydning for dine kunder. Også forretningslokaler giver større værdi af at fremstå rent og pænt over for kunder, samarbejdspartnere eller forretningsforbindelser.

Vinduer uden fingeraftryk og gulv uden nullermænd er langt mere tiltrækkende for den omgangskreds, du vil tiltrække til din virksomhed. Dine kunder vil føle sig bedre tilpas i din butik eller i dine kontorlokaler, hvis de er i ren og pæn stand. Ligeledes vil du øge dine medarbejders arbejdsmiljø – og de er en helt central del af din virksomheds virke.

Få gladere medarbejdere og gladere kunder  

Med regelmæssig butiksrengøring vil du opleve fordele, som du på sigt ikke vil kunne undvære. Det er endvidere fordele, som har en salgsmæssig værdi for din virksomhed. De største fordele, som du vil kunne få med rengøring af din virksomhed, er:

  • Gladere kunder
  • Gladere medarbejdere
  • Et bedre indeklima

Det giver sig selv, at dine kunder vil finde din virksomhed langt mere tiltrækkende, hvis den fremstår ren frem for snusket. Vi kender det selv, når vi handler ind. Hvis man på den ene side står over for en ryddelig og pæn butik og på den anden en rodet butik, har man tilbøjelighed til at vælge den ryddelige. Den er mere tiltrækkende, og det forventes, at de produkter, der kan købes, vil være i bedre stand.

En indbydende og ren butik signalerer kvalitet, hvilket naturligvis er en tiltrækkende faktor for dine kunder. Også forretningsforbindelser vil blive tiltrukket af et rent miljø. Det viser, at du er seriøs omkring din virksomhed, og at du kan tage vare herpå.

Gladere medarbejdere og et bedre indeklima er to elementer, som til dels hænger sammen i de fordele, du vil opleve med jævnlig rengøring af din virksomhed. Dine medarbejdere vil finde sig langt bedre tilpas i et rent miljø. Dette giver gladere medarbejdere, som giver bedre resultater.

Derudover er et bedre indeklima en fordel for alle. Herunder også dine kunder. Et godt indeklima giver dine medarbejdere færre gener såsom hovedpine, hvilket igen påvirker deres engagement til bedre resultater. Dine kunder vil desuden finde sig langt bedre tilpas i en butik, hvor der dufter rent og friskt, og ikke lugter indelukket og gammelt.

Med ærlig dialog og tillid kommer vi længst

Jysk Totalservice kender til kvaliteten og standarden på butiksrengøring, hvorfor vi altid kan levere et tilfredsstillende og optimalt resultat. Vi efterlader aldrig en butik, medmindre vi er helt tilfredse med vores egen indsats. Det er vigtigt for os at understrege, at du kan føle dig tryg i vores samarbejde.

Vi er altid up-to-date med de seneste rengøringsmidler samt brugen heraf. Ingen af vores dygtige medarbejdere bruger et middel uden at vide konsekvensen herfra. Derudover ved de, hvordan arbejdsopgaverne skal udføres i henhold til rækkefølge og tempi, således dine og vores ressourcer bliver udnyttet til fulde.

Grundet vores prioritet af dialog og tillid er vi fleksible, når det kommer til dine ønsker. Vi ved, at det ikke er alle erhvervsdrivende, der kan have rengøringshjælp om dagen. Derfor må vi sammen finde en alternativ løsning, således begge parter bliver tilfredsstillet.

Derudover kan vi snakke om, hvor ofte du forventer og ønsker rengøring af din butik. Her kan vores erfaring og ekspertise komme dig til gode, da vi kan trække på, hvad der tidligere har fungeret, og hvad der har fungeret mindre godt. Du kan på vores hjemmeside læse mere om, hvad vores kunder har sagt om os.

Se din butik skinne – bestil en butiksrengøring i Aarhus

Vi kan blive dit nye rengøringsfirma i Aarhus og omegn, hvor du altid vil opleve et skinnende resultat – fri for fedtpletter og støv. Afhængig af, hvor ofte du mener at have behov for vores assistance, kan vi finde en løsning herpå. Vi har en del erfaring med i bagagen, hvorfor vi naturligvis vil vejlede dig på bedst mulig vis. Vi kommer gerne regelmæssigt på bestemte dage, således du kan planlægge din dagligdag i virksomheden.  

Størrelsen på din virksomhed har ingen betydning for os. Der findes ingen opgaver, der er for store eller for små til, at vi vil hjælpe dig. Vi har de nødvendige rengøringsmidler og -udstyr, så netop din virksomhed vil fremstå så indbydende som mulig. Vores kompetente medarbejdere ved, hvilke midler der skal bruges for at opnå det mest tilfredsstillende resultat.

Du kan nemt spare din virksomhed eller din butik for unødvendige ressourcer, hvis du lader os hjælpe dig. Vi tager os gerne af alle spildte kaffepletter eller fedtede fingre på samtlige dørkarme, så din virksomhed bliver så indbydende som overhovedet mulig.

Hvis du har specielle ønsker eller behov, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi er fleksible, og er derfor åbne over for andre opgaver end dem, som vi umiddelbart har foreslået. Vi vægter samarbejde og dialog højt, hvilket kun opnås gennem ærlig kommunikation.

 

Ring i dag, og få en uforpligtende snak

Vores mange års erfaring giver os mulighed for at kunne vejlede og rådgive dig i eventuelle spørgsmål eller andet, som du måtte have i forbindelse med butiksrengøring. Hvad enten du er ny erhvervsdrivende eller en erfaren spiller på markedet, kan spørgsmål dukke op omkring optimering heraf.

Vi står altid klar til at hjælpe, og vores kompetente medarbejdere sætter en ære i at kunne vejlede dig i netop den retning, som du ønsker at bevæge dig hen imod. Herunder vejleder vi også gerne i eventuelle bekymringer, som du måtte have. Uanset emne og tvivl kan vi tage en snak herom, så du kan blive tilpas og tryg med vores løsning. Vi mener som sagt, at gensidig tillid er den centrale brik i vores samarbejde.

Du kan ringe til os allerede i dag, hvor du også kan modtage et uforpligtende tilbud på netop dit ønske om butiksrengøring. Hvad enten det er de daglige rengøringsopgaver eller den årlige hovedrengøring, så står vi klar til at vejlede dig. Find vores kontaktoplysninger her– vi ser frem til at høre fra dig.

Bliv kontaktet