Butiksrengøring gør din business mere indbydende

Ville du selv bruge tid og penge i en butik, der rodede og var beskidt? Nej, vel? Det tænkte vi nok. Heldigvis hjælper Jysk Totalservice dig med at få en skinnede ren butik. Derudover lover vi også:

  • effektiv og professionel butiksrengøring
  • fleksible tider og aftaler, der passer dig
  • gensidig tillid og altid et godt humør.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

Grundig rengøring af butik gør dine medarbejdere og kunder gladere

Hvis ikke din butik er skinnende ren, kan du risikere at skræmme dine kunder væk. Det virker ganske enkelt langt mere indbydende at træde ind i en butik, der er pæn og ren, end i en butik, der syner rodet og beskidt. Samtidig har kunderne med største sandsynlighed mere lyst til at blive hængende i din butik i længere tid ad gangen, hvis der er rent, og dét kan resultere i flere køb.

En pæn og ryddelig butik virker altså mere tiltrækkende over for dine kunder, og du styrker også automatisk dit brand, idet du fremstår professionel og fuld af overskud.

Har du diverse samarbejdspartnere? Så kan det også være vigtigt for disse, at din butik er ren. Igen er det med til at sikre, at du udstråler professionalisme, og dét skaber tryghed for både nye og eksisterende samarbejdspartnere.

Faktisk er en ren og ryddelig butik nok det bedste førstehåndsindtryk, du kan give både dine kunder og (fremtidige) forretningsforbindelser.

Foruden at det er en fordel i forhold til kunder og samarbejdspartnere, gavner en ren butik også dine medarbejdere. Rene lokale medvirker nemlig til et bedre indeklima, hvor luften er renere og sundere. Beskidte rum og lokaler giver et dårligt indeklima, der kan resultere i flere sygedage hos dine medarbejdere. Det kan blandt andet give hovedpine og andre gener, der på den lange bane kan påvirke deres engagement og resultater på arbejdspladsen.

Har I kontorer, der også kræver en grundig og professionel rengøring? Snuskede og beskidte kontorer giver ligeledes et dårligt indeklima og ukoncentrerede medarbejdere. Heldigvis tilbyder Jysk Totalservice også kontorrengøring, så både din butik og dine kontorer får en ren overhaling.

Vores priser afhænger af dine krav og opgavens omfang

Overvejer du at benytte dig af vores tilbud om butiksrengøring i din butik? Så kan vi berolige dig med, at du altid kan finde et godt tilbud hos Jysk Totalservice samt en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dig – og som du kan betale dig fra.

Vi kan desværre ikke give dig en præcis pris, før vi kender mere til opgaven, og før vi har haft en indledende samtale, hvor du får lov til at uddybe præcis, hvad du har brug for hjælp til.

Vores priser på rengøring afhænger af butikkens størrelse, opgavens omfang og dine krav til selve rengøringen. Det er derfor ikke muligt for os at komme med en konkret pris på butiksrengøringen, før vi ved lidt mere om dine lokaler, og hvad opgaven består i.

Jysk Totalservice har hjemme i Skanderborg, men kommer rundt i hele Jylland. Det vil sige, at vi for eksempel tilbyder rengøring af din butik i Horsens. Det samme gælder, hvis du er bosat i Aarhus, Silkeborg, Aalborg eller et andet sted i Jylland. Er du i tvivl om, om Jysk Totalservice leverer professionel butiksrengøring til dig? Så kontakt os endelig – vi kan med største sandsynlighed finde en løsning.

Selvom vi er fulde af gode tilbud og priser, går vi aldrig ned på kvaliteten af vores rengøring af butik. Vi brænder nemlig for at levere de bedste resultater hver gang. Vores høje kvalitet sikrer glade og tilfredse kunder, der har stor tillid til os – både som personer og virksomhed – og netop tillid betyder meget for os.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Vi gør rent med fokus på tillid og dialog

Når vi gør rent, har vi stort fokus på tillid og dialog mellem os som virksomhed og dig som kunde. Uanset om du søger standard butiksrengøring eller har brug for en udvidet løsning, går vi gerne langt for at sikre de gode resultater. Det betyder også, at vi ikke går fra din butik, før vores arbejde er færdigt, og før begge parter er helt tilfredse. Du kan altså være helt sikker på, at vi holder, hvad vi lover.

Foruden at vi vægter tillid højt, er dialog også en vigtig del af vores værdigrundlag. Du kan altid komme til os, hvis du har spørgsmål til vores arbejdsopgaver, eller hvis du er interesseret i at lave om i din aftale. Vi er fleksible og imødekommende, så uanset hvordan dine behov udvikler sig, er vi sikre på, vi kan finde frem til en god løsning.

Generelt er vi altid til at snakke med, og vi gør meget ud af at lytte til vores kunder og de behov og krav, der nu måtte opstå. Vi er et hold af kompetente medarbejdere, der har mange års erfaring og ekspertise at trække på, og skulle der opstå problemer eller nye behov undervejs, kan du derfor også regne med, at vi i fællesskab finder frem til en løsning.

Du kan kort og godt trygt stole på, at du bliver holdt i hånden under hele processen – og at vi leverer et solidt stykke arbejde og rene lokaler. Vi vægter klar dialog og tillid mellem parterne højt, og du kan derfor også altid komme til os, hvis der skulle være det mindste.