Hvem er vi

Jysk Totalservice

Jysk Totalservice er et professionelt rengøringsfirma, der har hjemme i Skanderborg, og som til daglig varetager mange forskellige rengøringsopgaver i virksomheder og ejendomme i store dele af Jylland. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kommer ud til dig, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så ser vi, om vi kan finde frem til en løsning.

Hos Jysk Totalservice bestræber vi os altid på at levere rengøring af høj kvalitet. Det betyder, at du kan forvente et gennemført og skinnede rent resultat – hver gang. Alle vores medarbejdere er professionelle, imødekommende og kompetente og har mange års erfaring med rengøring at trække på.

Hos Jysk Totalservice bestræber vi os altid på at være fleksible. Vi ved nemlig, at to dage i en travl virksomhed aldrig er ens. Derfor har vi også forståelse for, at der kan ske ændringer i planerne, og netop af denne grund er vi fleksible og laver aftaler, der passer til din hverdag og dit tidsskema.

Vores priser afhænger altid af den konkrete opgaves omfang og karakter, og derfor kan vi heller ikke sætte nogen faste priser. Vi kan dog love dig, at vores priser ligger på et niveau, hvor alle kan være med – naturligvis uden, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Gitte Jessen

Har du beskidte vinduer, kommer solen aldrig til at skinne ind. Det giver et dårligt lysindfald og triste og tunge omgivelser.

+45 30 80 68 44

gj@jts.dk

Rengøring er en tillidssag

For os hos Jysk Totalservice er det vigtigt at skabe gode relationer, der bygger på tillid. Vi mener nemlig, at rengøring er en tillidssag, og vi er altid beærede, når virksomheder og erhvervsdrivende rundt omkring i Jylland overlader deres rengøringsopgaver til os.

Når vi får nøglerne til en virksomhed eller ejendom, er det et tegn på tillid til os – og med dette følger et ansvar, som vi tager meget seriøst. Når vi udfører et godt stykke arbejde, betyder det, at vi har glade og tilfredse kunder – og der er ingen bedre følelse end denne!

Af denne grund er det vigtigt for os at skabe gode relationer samt at levere god, personlig service. Derfor kan du også regne med, at vores medarbejdere altid møder op i godt humør og med et smil på læben.