Vinduespudsning til virksomheder i Jylland

Savner du rene vinduer i dine virksomhedslokaler? Så kan vi hjælpe. En professionel vinduespudsning resulterer i et bedre lysindfald og dermed bedre arbejdsvilkår på arbejdspladsen. Samtidig er rene vinduer med til at give et godt førstehåndsindtryk. Vælger I os til opgaven, får I:

  • professionel og effektiv vinduespudsning
  • fleksible aftaler, der altid kan ændres
  • gode relationer og gensidig tillid.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

Professionel vinduespudser til erhverv

Det er nok de færreste, der ligefrem elsker at pudse vinduer og gør det som det første under rengøring. Ofte er det tidskrævende og besværligt, og derfor bliver vinduesvask ofte nedprioriteret – også hos virksomheder. Det er en skam, for en grundig og professionel vinduesvask er med til at sikre et godt helhedsindtryk af dine virksomhedslokaler.

Heldigvis behøver vinduespudsning ikke længere at være dit arbejde eller din bekymring. Hos Jysk Totalservice holder vi nemlig af rene vinduer, og derfor kommer vi gerne og klarer vinduespudsningen for dig og din virksomhed.

Rene vinduer i virksomhedslokaler giver det bedst mulige lysindfald og forbedrer kvaliteten af det naturlige lys. Derudover er rene vinduer med til at sikre, at kommende samarbejdspartnere og medarbejdere får et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed.

Vil du generelt gerne sikre et godt førstehåndsindtryk, kan du overveje at kombinere vinduespudsningen med professionel kontorrengøring, som vi også tilbyder hos Jysk Totalservice.

En fleksibel rengøringsløsning, der giver mening for dig

Hos Jysk Totalservice er vores aftaler altid fleksible. Det er de, fordi vi ved, at der ofte sker ændringer i planerne, når man er erhvervsdrivende. Du kan roligt justere en fast aftale med os, for vores fornemste opgave er at tilbyde en løsning, der giver mening for dig.

Udover at vi gør meget ud af at være fleksible og imødekommende, er tillid også en kerneværdi for os. Det er altafgørende for os, at vores kunder har tillid til os, og vi stræber altid efter at skabe en god og længerevarende relation til vores kunder.

Da de gode relationer er vigtige for os, kan du være sikker på, at vores personale altid er glade og imødekommende. Møder du ind, mens vi er i gang med at gøre rent eller pudse vinduer, siger vi aldrig nej til en lille snak, og på den måde opbygger vi netop de gode relationer.

Foruden at levere professionel rengøring og vinduespudsning er vores vigtigste opgave at gøre vores kunder glade og tilfredse, og det gør vi gennem gode, tillidsfyldte relationer.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Grundig vinduesvask sikrer, at solen kan skinne ind

Beskidte vinduer giver et dårligt lysindfald, hvilket resulterer i triste og tunge omgivelser og dermed et dårligt arbejdsklima. Det påvirker humøret hos dig og dine kollegaer negativt. Rene vinduer kan være med til at skabe et bedre indeklima, fordi solen får lov til at skinne ind. Samtidig bliver dine erhvervslokaler meget flottere og mere indbydende af, at dagslyset kan komme ind. Det booster arbejdsglæden, og det er også med til at sikre, at din virksomhed giver et godt førstehåndsindtryk.

Forestil dig, at du som samarbejdspartner eller jobsøgende besøger en virksomhed, hvis lokaler er beskidte, og hvis vinduer man nærmest ikke kan se igennem. Det virker ikke tiltalende, vel? Hvis du vil sikre dig, at potentielle medarbejdere og samarbejdspartnere får et godt førstehåndsindtryk, når de besøger dine erhvervslokaler, kan det således godt betale sig at investere i professionel vinduespudsning.

Lad Jysk Totalservice stå for den professionelle rengøring og vinduespudsning

Hos Jysk Totalservice sørger vi for at efterlade dine vinduer rene og blanke, så din virksomhed har et godt udsyn i alle rum. Når vi rykker ud og klarer en vinduesvask, slipper du for selv at bruge tid og energi på dette, og du kan i stedet koncentrere dig om din virksomhed.

Har du ikke blot brug for hjælp til vinduespudsning, men også til andre rengøringsopgaver? Så klarer vi hos Jysk Totalservice også det. Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring til både store og små virksomheder, og vi kan helt sikkert også sammensætte en løsning til dig. Med grundig erhvervsrengøring er du sikker på at skabe et bedre førstehåndsindtryk, og samtidig giver det et behageligt og sundt indeklima for dig selv og dine medarbejdere.

Vinduespudsnings-priser du kan forstå

Hos Jysk Totalservice får du altid professionel rengøring til priser, der er til at forstå. Vi forsøger altid at holde priserne på et niveau, hvor vi mener, at alle kan være med. Det gælder for vinduespudsnings-priser i Århus og alle andre byer.

Vi har ingen fast pris på vinduespudsning, hvilket betyder, at du aldrig betaler for mere eller andet end det, du har brug for. Din pris afhænger ganske enkelt af din opgaves karakter og omfang. Vi kan selvfølgelig altid hjælpe dig uanset opgavens omfang.

Selvom vores priser på vinduespudsning er konkurrencedygtige, går vi naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi afslutter aldrig en opgave, før vi er fuldt ud tilfredse. Vi er punktlige og præcise, og derfor kan du trygt regne med, at vi kommer til tiden. Samtidig er vi fleksible og klar over, at ingen dage er ens hos en virksomhed. Af den grund sørger vi naturligvis for at tilrettelægge vinduespudsningen, så den passer dig.

Vinduespudsning i Århus og store dele af Jylland

Jysk Totalservice har kunder i hele Jylland og rykker også gerne ud til dig og din virksomhed. Vi kan tilbyde en vinduespudser i Skanderborg, hvor vi har hjemme, men vi tilbyder blandt andet også vinduespudsning Silkeborg, vinduespudsning i Viborg, vinduespudsning i Kolding og vinduespudsning i Herning.

Ønsker du, at vi kommer og pudser dine vinduer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan altid finde en løsning, der passer til dig og dine behov, hvad end du har behov for vinduespudsning eller en anden ydelse fra Jysk Totalservice.

Hos Jysk Totalservice har vi et hold af kompetente medarbejdere, der alle har stor erfaring med rengøring. Hovedsageligt gør vi rent for erhvervsdrivende – både store og små virksomheder – og vi bestræber os altid på at imødekomme dine krav og ønsker.

Vi finder den bedste løsning for din virksomhed, hvad end I har brug for vinduespolering i Silkeborg, vinduespolering i Skanderborg, vinduespudsning i Horsens, vinduespudsning i Aarhus – eller noget helt femte.