25817000 gj@jts.dk

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Er vinduespudsning en lidt for stor opgave i din virksomhed?

Så er det godt, at Jysk Totalservice kan hjælpe dig. Praktiske rengørings- og vedligeholdelsesopgaver i erhvervslivet kan hurtigt få selv de mindste opgaver til at virke store og uoverskuelige. Det forstår vi godt. Derfor er vi her for at hjælpe virksomheder, der har brug for at få fjernet den overhængende opgave, man kan føle, når man har ansvar for at være rengøringsmand, vinduespudser, algebehandler eller varetager af andre opgaver af praktisk karakter. Vi ved, hvad det vil sige at drive virksomhed, og derfor forstår vi også, hvorfor det nogle gange kan knibe med at få prioriteret de små, ’trælse’ opgaver som at pudse vinduer og vaske vinduer. Men selvom de kan virke små, så er det ikke desto mindre alfa og omega, at virksomheder altid virker indbydende og udstråler professionalitet. Derfor er det vigtigt, at der er nogle, der tager sig af at være rengøringsmand, vinduespudser og meget mere. Og det er netop her, vi kommer ind i billedet, for hvorfor ikke kontakte os, så vi kan hjælpe din virksomhed på vej til at skinne? Vi er professionelle vinduespudsere, og vinduer er nogle af de bærende elementer i en ejendom, hvorfor de også er med til at sætte standarden for, hvordan blandt andet virksomhedens kunder og partnere opfatter virksomheden. Med rene og velholdte vinduer kan din virksomhed faktisk komme langt, for det øger signalet om professionalitet og seriøs forretning betydeligt, især når man hyrer en professionel vinduespudser. Prisen er derudover lige så overkommelig som rengøringsopgaverne, når først I får os til at varetage dem.

Hvad kan vi hjælpe din virksomhed med?

Når det kommer til rengørings- og vedligeholdelsesopgaver, er der meget stor forskel på, hvor stort behovet for vores hjælp er og ikke mindst hvor hyppigt. Det kan eksempelvis godt være, at der er behov for, at vi gør lokalerne i din virksomhed rent på daglig basis, hvorimod vi blot tager os af vinduespudsning nogle gange om året. Det er meget forskelligt, og det afhænger i stor grad også af størrelsen på virksomheden, virksomhedstype og placering. Når det kommer til arbejdet som vinduespudser, er der som regel et noget større behov for at pudse vinduer og vaske vinduer udendørs frem for indendørs. I nogle tilfælde kan der dog være et lige så stort behov for at pudse vinduer og vaske vinduer på indvendig side – blandt andet hvis der er tale om en industrivirksomhed eller virksomheder med store indgangspartier af glas. Vi er derfor klar til at indgå dialog med din virksomhed om, hvad det er for nogle behov, der gør sig gældende lige netop for din virksomhed. Vi har gode råd og vejledning til at skabe de bedste resultater af vores samarbejde.

Det er ofte let at få øje på, om vinduer trænger til en kærlig omgang vinduespudsning, men ofte er de gode intentioner ikke nok, og derfor ønsker vi at hjælpe din virksomhed med at få tankerne til at blive handling. Når det kommer til vinduespudsing, dvs. at både vaske vinduerne og pudse vinduerne, er de følgende punkter nogle af de områder, hvor vi som rengøringsfirma ønsker at skille os ud.

Vinduespudsning i alle højder

Først og fremmest er vi meget fleksible, når det kommer til, hvilken højde vi skal arbejde som vinduespudser i. Med andre ord kan vi klare alt fra små til store opgaver i alle højder. Så hvad end din virksomhed har brug for vinduespudsning på fire etager, eller der blot er tale om et enkelt erhvervslokale, så er der garanti for, at vi er på pletten. Med hjælp fra vores fantastiske medarbejdere og arbejdsredskaber samt -metoder er der ingen opgave, der er for vanskelig for os. Leder du efter en vinduespudser, er Jysk Totalservice altså et godt bud. Er du alligevel i tvivl om, hvorvidt din virksomheds behov er for store eller vanskelige for os, så opfordrer vi dig til at tage en uforpligtende snak med os om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med. Vi garanterer, at der findes en løsning på stort set alt.

Vinduespudsning på traditionel vis

Når det kommer til vinduespudsning, er der flere forskellige måder at gribe opgaven an på. Jysk Totalservice kan hjælpe dig med både traditionel og avanceret vinduespudsning. Som traditionel vinduespudser hjælper vi dig med det, du normalt vil forvente af en vinduespudser. Vi kan hjælpe med vinduer både indendørs og udendørs, og ved hjælp af standardmidler og -metoder garanterer vi et skinnende rent resultat. Traditionel vinduespudsning er særligt fordelagtigt til mindre erhvervslokaler, idet antallet af vinduer typisk er relativt begrænset. En traditionel vinduespudser vil dermed være mere end optimalt for at opnå et tilfredsstillende resultat. Så er du på udkig efter en vinduespudser i Århus og omegn, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Avanceret vinduespudsning

Er arbejdet til jeres vinduespudser mere kompliceret end normalt, eller har du et ønske om at give din virksomhed en ekstragrundig omgang vinduespudsning, så kan vores tilbud som avanceret vinduespudser være en mulighed for din virksomhed. Med avanceret vinduespudsning mener vi, at vi benytter metoder og midler ved hjælp af ny, effektiv teknologi, som foruden at skabe fantastiske resultater samtidig skåner miljøet. Med andre ord er det altså en win-win for mange parter. Vores tilbud om avanceret vinduespudsning er særligt tiltænkt udendørs vinduer, der er præget af hårdere snavs, idet det ofte er nødvendigt for at få et tilfredsstillende resultat. Vælger du denne løsning, kan du altså trygt overlade opgaven til os, og vi garanterer foruden et flot resultat også miljørigtige og bæredygtige løsninger på vinduespudsning

Afrensning af vinduer

Når det kommer til at pudse vinduer og vaske vinduer kan der ofte være behov for særligt grundige metoder, hvis vinduerne er særligt beskidte og snavsede. Derfor kan vi hjælpe din virksomhed med en grundig omgang som erfaren vinduespudser, som afrenser dine vinduer og skaber et skinnende rent resultat. Når vi pudser vinduer, fjerner vi det meste, og derfor er selv det mest indgroede snavs ikke en umulig opgave for os at fjerne. Vi kan hjælpe med denne ekstragrundige vinduespudsning til både indendørs og udendørs vinduer. Vi garanterer et resultat, der får dine vinduer til at se ud som nye, og derfor bliver vi ved med at pudse vinduer og vaske vinduer, indtil også vi er tilfredse med resultatet.

Rentvandsanlæg

Netop dette punkt er en af de faktorer, der gør Jysk Totalservice til noget særligt. Vi kan nemlig tilbyde din virksomhed vores arbejdskraft som vinduespudser med vand fra vores rentvandsanlæg. Vi siger med andre ord pænt farvel til uønskede streger og tegn på aftørring og dermed ufærdige resultater, når vi skal pudse vinduer og vaske vinduer. Med vinduespudsning med almindeligt vand kan mængderne af blandt andet kalk, jern, kobber og klorin nemlig være med til at forhindre et helt perfekt resultat. Men med et rentvandsanlæg som vores, er du altså garanteret en vinduespudsning med det allerreneste vandet ved hjælp af avanceret teknologi. Vores rentvandsanlæg er med andre ord med til at sikre den allerhøjeste kvalitet til vores kunder, og derfor anbefaler vi, at det er noget, din virksomhed prioriterer. Med vinduespudsning med hjælp fra vores rentvandsanlæg fås der ikke et bedre resultat på markedet, og derfor skaber det god værdi for din virksomhed.

Hvem er Jysk Totalservice?

Jysk Totalservice er et rengøringsfirma, og det vil sige, at vi lever af at levere rengørings- og vedligeholdelsesservice. Vi lever af bl.a. af at være vinduespudsere hos erhvervskunder, der kan beskæftige os med opgaver af mange forskellige karakterer. Vi kan klare de fleste typer opgaver, og derfor er vi klar til at tage hånd om de opgaver, vi bliver præsenteret for af vores kunder som vinduespudser – pris og kommunikation så gennemskuelig som overhovedet muligt. For Jysk Totalservice handler det ikke bare om at levere en service til nogle kunder, det handler nemlig i høj grad om at skabe værdi for vores kunder – altså at gøre det lidt nemmere for de virksomheder, vi samarbejder med, og at overkomme rengørings- og vedligeholdelsesopgaver, der unægtelig er forbundet med at have til huse i en erhvervsejendom eller et erhvervslokale. Som erfarne rengøringsfolk og vinduespudsere er dette en erfaring, der sidder i hjertet af vores firma, og som vi arbejder med udgangspunkt i hver dag. Vi sigter efter at være så pålidelige og gennemsigtige som overhovedet muligt, når vi agerer vinduespudser. Prisen er derfor også afspejlet i dette.

Vi prioriterer at være et fleksibelt rengøringsfirma, i den forstand at vi som udgangspunkt går åbent og imødekommende til enhver type af opgave. Vores udgangspunkt er altid, at opgaver er til for at blive løst, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder på bedst mulig måde. Vores store fokus på fleksibilitet betyder, at der ikke er nogle opgaver, der kan blive hverken for store eller små til et rengøringsfirma som os. Derfor vægter vi den personlige dialog med vores kunder utroligt højt, da det er med til at skabe de bedste løsninger for begge parter. Vi kan tilbyde din virksomhed både individuelt tilpassede løsninger og standardløsninger. Har du dermed særlige behov og ønsker til din virksomhed, så kan vi sammen finde frem til en måde, hvorpå disse bliver imødekommet og fulgt til dørs. Det betyder blandt andet, at har du særlige ønsker til os som vinduespudsere, hvordan vi skal pudse vinduer eller vaske vinduer, så kan vi komme frem til en god løsning. Fælles for alle de aftaler, vi laver med vores kunder, er, at den høje kvalitet er gennemgående. Vi laver også gerne kombinationsløsninger, så vi kan hjælpe din virksomhed med ikke bare én, men flere opgaver – du får altså ikke bare en vinduespudser, men en samarbejdspartner, der kan varetage en totalrengøring af dit firma, selvfølgelig til samme høje standard som når vi pudser vinduer og vasker vinduer. Det kunne eksempelvis være, at vi både skulle tage os af vinduespudsning og algebehandling.

Vi er et meget professionelt firma, der lever af vores gode ekspertise og erfaring inden for fagområdet som vinduespudser. Vi har et hold af medarbejdere, der alle udviser stor professionalitet, kompetence og kvalitetsbevidsthed i de opgaver, de varetager i firmaet. Vi udlærer vores medarbejdere i den gode rengøringsstandard, som er gennemgående for hele firmaet. Vores personale løser ved hjælp af stor ekspertise og erfaring såvel store som små opgaver, der alle er med til at bidrage til et tilfredsstillende resultat for vores kunder. Vi har stort kendskab til og interesse i, hvilke rengøringsmidler og metoder, vi bruger, og derfor søger vi konstant at være opdaterede i forhold til dette. Det betyder blandt andet, at vi udvikler vores medarbejdere og undersøger markedets udvikling for hele tiden at kunne være leverandør af den bedste service på markedet.

Vi er bevidste om, at vi som rengøringsfirma i erhvervslivet driver forretning på baggrund af tillid og troværdighed. For selvom man velvilligt outsourcer rengørings- og vedligeholdelsesopgaver til eksterne firmaer som os, så er det unægtelig en tillidssag at hyre en udefrakommende vinduespudser. Prisen er derfor gennemskuelig og kommunikationen gennemsigtig, da vi er bevidste om førnævnte, og derfor gør vi også alt, hvad vi kan, for at gengælde vores kunders tillid til os ved at skabe de bedste og mest tilfredsstillende resultater for dem. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at passe bedst muligt ind i din virksomhed, så alle føler sig trygge, og alt kan fungere, som det skal.

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Professionel vinduespudser: Århus og omegn

Vi kan hjælpe dig med vinduespudsning i Århus og omegn, men vi står også til rådighed andre steder i Østjylland. Kontakt os derfor endelig for at få en aftale i stand, så vi straks kan hjælpe din virksomhed med at få taget hånd om de opgaver, der mangler at blive løst. Med Jysk Totalservice er din virksomhed garanteret en virksomhed, der leverer resultater af topklasse – det gælder, hvad end det er som vinduespudser, algebehandler eller noget helt tredje. Vi mestrer vores ydelser, og derfor kan du trygt vælge os. Vi nyder at hjælpe folk som vinduespudsere – prisen er derfor også altid overkommelig, og servicen er i top.

Vi håber meget på at høre fra din virksomhed, da vi brænder for at hjælpe der, hvor der er brug for det. Du kan blandt andet kontakte os, hvis du har lyst til at indgå en aftale med os, hvis du har nogle spørgsmål til vores tilbud, eller hvis du har brug for at blive rådgivet eller vejledet i, hvilket behov din virksomhed har. Vi har mange års erfaring som vinduespudsere – Århus og omegn har især nydt godt af dette – og besidder samtidig en god portion ekspertise, og derfor har vi masser af gode råd til netop din virksomhed om at pudse vinduer og vaske vinduer. Vi bestræber os som sagt på at skabe de bedste resultater gennem personlig dialog med vores kunder, og derfor er det alfa og omega for os, at vi kan indgå et samarbejde med vores kunder for at finde frem til, hvordan begge parter får et tilfredsstillende udbytte af aftalen. Vi kan fanges på e-mail (gj@jts.dk) eller telefon (25817000), men du er også velkommen til at besøge os på vores adresse. Der er desuden også mulighed for at udfylde en kontaktformular her på hjemmesiden, som giver os mulighed for at vende tilbage til dig inden for 24 timer, så vi kan få en dialog op at køre.

 

Bliv kontaktet