Tæppevask / tæpperensning

Ønsker du at forlænge dine tæppers levetid? Så bør du investere i professionel tæpperensning. Det kan vi tilbyde hos Jysk Totalservice. Vi lover dig:

  • professionel og effektiv rengøring af dine tæpper
  • fleksible aftaler og priser, der passer til opgavens omfang
  • gode kunderelationer bygget på tillid.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

Professionel tæpperens i Århus og store dele af Jylland

Hvis du er på udkig efter et professionelt rengøringsteam, der kan rense dine faste tæpper, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder nemlig rensning af faste tæpper som en del af vores rengøringsservice. Vores medarbejdere er erfarne og har derfor masser af knowhow og ekspertise inden for tæpperensning og andre rengøringsopgaver. Derfor kan du trygt stole på, at vi passer på dine tæpper og er nænsomme, når vi foretager tæppevask.

Mange tænker ikke selv over at rense deres faste tæpper. Måske tænker de ikke, at det er nødvendigt, medmindre de spilder noget på tæppet. Derfor får de fleste faste tæpper ofte blot en hurtig tur med støvsugeren – men det er ikke altid nok. Alle faste tæpper samler støv og snavs i løbet af årene, og selvom du måske ikke kan se det på dit tæppe nu, vil du uden tvivl kunne se forskel efter en tæpperensning.

Med årene bliver et fast tæppe ofte mat i farven på grund af snavs og støv. Efter en rensning vil du opleve, at tæppet kommer til at stråle på ny. Teksturen bliver blødere og mere behagelig, og farverne, som før var matte og triste, vil blive flotte igen. Foruden det kosmetiske aspekt gælder det, at faste tæpper, der bliver snavsede, ofte efterlader en støvet eller ubehagelig lugt. Vil du undgå dette, er det vigtigt at rense tæpperne med jævne mellemrum. Der er således flere gode grunde til, at det godt kan betale sig at investere i professionel tæpperensning.

Jysk Totalservice holder til i Skanderborg, men vi kommer gerne rundt i Jylland og renser dine faste tæpper for dig. For eksempel tilbyder vi tæpperensning i Horsens og i Århus, men vi kommer også gerne forbi blandt andet Aalborg og Silkeborg. Vil du vide, om vi kan rense dine faste tæpper? Kontakt os endelig – så finder vi ud af det.

Vi tilbyder tæpperensning for både private og erhverv

Vores team er altid parat til at varetage rengøringsopgaver i forskellige størrelser og af forskellig karakter. Det betyder, at vi kan klare både rensning af tæpper for erhverv og rensning af tæpper for privatpersoner.

For virksomheder såvel som for privatpersoner kan det være vigtigt, at tæpperne bliver renset ofte. Beskidte tæpper kan nemlig give et dårligt indeklima, der kan resultere i allergi eller flere sygedage hos dine medarbejdere eller familiemedlemmer.

Derfor er det også en investering rent sundhedsmæssigt, når du får renset dine tæpper hos os. Er indeklimaet i dine virksomhedslokaler dårligt, kan du nemlig være sikker på, at det påvirker dig selv og dine medarbejdere i negativ retning. Det dårlige indeklima kan være skyld i hovedpine og manglende motivation. Derudover er det ikke behageligt at arbejde i lokaler og kontorer, hvor der er beskidt, og hvor indeklimaet er ringe.

Kunne du tænke dig at sætte en stopper for dårligt indeklima i din virksomhed? Så kan du overveje enten kontorrengøring eller erhvervsrengøring. Her kommer vi ud til dig og sørger for, at din virksomhed skinner på ny hver dag. Vi gør dine lokaler indbydende, og samtidig sætter vi en stopper for det dårlige indeklima.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Vi ønsker at skabe tillid

Hos Jysk Totalservice er vi et hold af kompetente og professionelle medarbejdere. Alle medarbejdere har flere års erfaring med professionel rengøring, og derfor kan du også trygt indgå aftaler og samarbejder med os. Vi har masser af knowhow og ekspertise, når det kommer til alle typer af rengøringsopgaver – ikke blot tæpperensning.

Med vores professionalisme og gode arbejde sørger vi for, at vi gør os fortjent til kundernes tillid. Tillid til, at vi altid udfører et ordentligt stykke arbejde. Tillid til, at vi ikke efterlader en opgave, før vi er helt tilfredse. Tillid til, at vi brænder for rengøring og for at gøre vores kunder glade og tilfredse.

Når du vælger Jysk Totalservice, kan du altså gøre det med ro i maven. Vi indgår altid i tæt dialog med vores kunder for at forhindre misforståelser og sikre det gode samarbejde. På den måde har vi altid fingeren på pulsen i forhold til nye behov eller krav.

Vi er generelt meget fleksible, og vi sørger altid for, at rengøringsaftalen giver mening for dig. Vi skræddersyr løsninger på baggrund af dine ønsker og dit budget, og rent lavpraktisk sørger vi naturligvis for, at rengøringen passer ind i dit program.

Spekulerer du over, hvad det vil koste dig at få renset dine tæpper? Vi kan ikke give dig en fast pris på rensning af tæpper her og nu, idet prisen altid afhænger af opgavens omfang og karakter. Det betyder til gengæld, at du aldrig betaler for mere eller andet end det, du har brug for.

Er du interesseret i at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Så kontakt os endelig. Når vi ved lidt mere om den konkrete opgave, kan vi komme med et kvalificeret bud på, hvad tæpperensningen vil koste dig.