Har du spørgsmål? Skriv til os!

Tæppevask / tæpperensning

Vil du forlænge dine tæppers levetid og få det bedste ud af dem i al den tid, du har dem? Så er det værd at overveje professionel tæppevask eller tæpperensning. Passer du godt på dine tæpper, kan du nemlig sikre dig, at du kan have glæde af dem i længere tid, og derfor er det en ganske fornuftig investering.

Desuden kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at få professionel hjælp til rengøringen af ens tæpper, fordi det ganske enkelt kan være en noget mere krævende opgave end som så. Heldigvis er der hjælp at hente, for hos Jysk Totalservice kan vi blandt andet hjælpe med rengøringen af netop dine tæpper, og vi har mange års erfaring i branchen.

Vi varetager således en bred vifte af rengøringsopgaver, herunder tæppevask og tæpperensning, og vi kan både klare opgaver for private og i erhvervssammenhænge. Uanset hvad dit behov måtte være, kan du altså godt regne med, at vi kan være behjælpelige, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til rengøringen.

Rengøring hos private såvel som erhverv

Hos Jysk Totalservice varetager vi alle størrelser opgaver, og vi kan derfor også både klare opgaver i privaten og i erhvervssammenhænge. Vi beskæftiger os i forvejen en del med erhvervsrengøring, og har du en virksomhed, hvor der er brug for tæpperens eller tæppevask, er vi derfor også helt klar til at klare opgaven for dig.

Vi kan imidlertid også sagtens klare opgaven for dig som privatperson, hvis du har brug for tæpperensning eller tæppevask. Ved at pleje og vedligeholde dine tæpper er du sikker på, at de kan holde i meget længere tid end ellers, og desuden er det naturligvis fornuftigt at gøre i forhold til at mindske risikoen for at udvikle allergi.

Det er altså både en god investering rent sundhedsmæssigt og i forhold til at forlænge levetiden på dine tæpper derhjemme eller i virksomheden.

Rengøring er en tillidssag

Hos Jysk Totalservice er vi topprofessionelle, og vi har mange års erfaring i rengøringsbranchen. Vi ved dog også, at rengøring handler om mere end blot det færdige resultat. Det handler nemlig også om tillid, og derfor gør vi meget ud af at kommunikere med vores kunder, så vi sammen finder frem til den bedste løsning og får opbygget et tillidsbånd. 

Især som privatperson kan det virke grænseoverskridende at skulle have fremmede ind i ens hus, og derfor er det særligt vigtigt, at man føler sig tryg og roligt tør overlade sit hus i nogle andres hænder. For at opbygge dette tillidsbånd og den nødvendige tryghed går vi i dialog med vores kunder. Det hjælper os også til at udføre opgaven lige akkurat, som du gerne vil have det.

Så kan du med god ro i maven overlade jobbet til os, og vi kan vide os sikre på, at det bliver udført lige efter dit hoved. Vores fornemste opgave er at gøre dig glad og tilfreds, og derfor er det også alfa og omega for os, at kommunikationen fungerer.

Det betyder også, at du selvfølgelig altid er mere end velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. Både hvis du overvejer at få os til at klare tæpperensningen eller rengøring, eller hvis du allerede har hyret os til dit rengøringsjob. Så er du fuldkommen sikker på, at opgaven bliver klaret efter dine ønsker, og det er naturligvis det absolut vigtigste.

Tæpperens og tæppevask i Aarhus

Vi holder til dagligt til i Hørning imellem Skanderborg og Aarhus, og har du brug for tæppevask eller tæpperens i dette område, er vi derfor det oplagte valg. Vi kommer dog også gerne ud, så selvom du er lokaliseret et andet sted i landet, kan vi stadig sagtens være behjælpelige med rengøringen. Du skal blot kontakte os, så finder vi ud af, hvad vi kan gøre.

Ligeledes kan du få en mere præcis pris på tæpperensning ved at kontakte os, så vi kan vurdere den konkrete opgave. Prisen afhænger naturligvis meget af opgavens omfang, og derfor er det svært endegyldigt at sætte en pris på det, før vi ved, hvad den konkrete opgave består i.

Professionel vejledning og rådgivning

Med mange års erfaring i rengøringsbranchen kan du hos os godt regne med, at du får professionelle rengøringsløsninger, der møder alle dine behov og krav. Derudover kan du forvente kyndig vejledning og rådgivning, og at vi sammen finder frem til den perfekte løsning for dig. Vi skræddersyer naturligvis en løsning til dig, som matcher dine behov og dine forventninger til os. Dermed kan du vide dig sikker på, at rengøringsjobbet bliver udført lige, som du gerne vil have det.

Har du brug for tæpperensning eller tæppevask, kan du altså roligt overlade opgaven til os. Vi stopper ganske enkelt ikke, før du er tilfreds, og vi går langt for at imødekomme dine ønsker. Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at bestille tæpperensning eller tæppevask, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde frem til den bedste rengøringsløsning.

Udfylder du kontaktformularen her på vores hjemmeside, kontakter vi dig hurtigst muligt, og så kan vi i fællesskab finde frem til den helt rette løsning. Uanset om det er i private- eller erhvervssammenhænge, kan vi klare tæppevasken, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe, rådgive og vejlede, og vi sætter en dyd i at gøre dig glad og tilfreds.

Skal du have professionel og grundig rengøring, er du altså kommet det rette sted hen, og tilmed kan du her hos Jysk Totalservice forvente personlig rådgivning og kommunikation hele vejen igennem forløbet. På den måde opbygger vi et tillidsbånd, så du trygt og roligt kan overlade din rengøringsopgave til os. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os.

Vi ser frem til at gøre dine tæpper så gode som nye, og vi er sikre på, at vi i fællesskab kan finde frem til den perfekte løsning for lige netop dig eller din virksomhed. 

Bliv kontaktet