Klinikrengøring i store dele af Jylland

Grundig rengøring får din klinik til at fremstå professionel og indbydende. Det er dog ikke altid, at man selv har overskuddet eller tiden til at klare rengøringen i en travl hverdag. Derfor klarer Jysk Totalservice gerne din klinikrengøring. Vi lover:

  • professionel og effektiv klinikrengøring
  • fleksible aftaler, der er tilpasset din hverdag
  • relationer bygget på tillid og dialog.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

Gennemført klinikrengøring efterlader din klinik professionel og ren

Det er intet mindre end altafgørende, at din klinik er ren. På en klinik udføres der nemlig ofte sundhedsmæssigt arbejde – for eksempel i en tandlægeklinik, en lægeklinik eller lignede. Derfor er det vigtigt, at der er meget rent, ja, faktisk klinisk rent.

Det går ikke, at lokalerne, hvor der udføres sundhedsmæssigt arbejde, er beskidte. Det kan nemlig resultere i smittefare mellem patienter og medarbejdere. Der må naturligvis ikke opstå smitte på en klinik, og derfor er vi også yderst grundige og professionelle, når vi gør rent i din klinik.

Det betyder, at vi naturligvis benytter os af de bedste rengøringsmetoder, samtidig med at vi overholder de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) fra Statens Serum Institut. Det betyder også, at vi altid inddeler en klinik i fem hygiejneniveauer.

De er som følger: Hygiejneniveau fem vedrører lokaler, hvor rengøringen skal forhindre smittespredning. Hygiejneniveau tre og fire vedrører lokaler, hvor rengøringen skal efterlade et indbydende rum samt forhindre smittespredning. Hygiejneniveau et og to vedrører lokaler, hvor rengøring har et æstetisk formål, og hvor der ikke behandles patienter.

Ved at dele rummene op i niveauer kan vi sikre, at de rum, hvor rengøringen er allermest kritisk, bliver gået yderst grundigt igennem. På den måde kan du være 100 % sikker på, at vi varetager din klinikrengøring absolut mest hensigtsmæssigt, og at din klinik bliver efterladt ren og smittefri.

Foruden det hygiejnemæssige aspekt i klinikrengøringen sender en ren klinik også et godt signal til dine patienter eller klienter. Det er de færreste, der finder det særligt attraktivt eller trygt, når de møder op på en snavset klinik, og dette er endnu en god grund til, at klinikrengøringen er værd at prioritere.

Vi gør en dyd ud af at skabe tillid til vores kunder

Når vi varetager klinikrengøringen, er vi godt klar over, at det kræver stor tillid. Du skal nemlig have tillid til, at vi gør vores arbejde ordentligt, så du kan være sikker på, at din klinik er ren og pæn.

Heldigvis kan du trygt stole på os. Hele vores team består af kompetente medarbejdere med mange års erfaring, ekspertise og knowhow. Derfor kan du også have tillid til, at vi gør vores arbejde grundigt og som aftalt.

Vi er meget fleksible, hvilket betyder, at vi kan lave en aftale om klinikrengøring, der er skræddersyet til dig og dine behov. Vi bestræber os altid på at imødekomme vores kunder og deres ønsker til klinikrengøringen.

Hos Jysk Totalservice har vi ingen faste priser, da vores priser på klinikrengøring altid afhænger af opgavens omfang og karakter. Prisen på din klinikrengøring afhænger således eksempelvis af klinikkens fysiske størrelse og indretning samt af dine behov, krav og ønsker til rengøringen. Uanset hvad gælder det imidlertid altid, at vores priser ligger på et niveau, hvor de fleste kan være med – naturligvis uden, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Har du brug for rengøring af dine kontorer på din klinik? Eller måske dine vinduer trænger til en vask? Så skal du være velkommen til at læse mere om vores ydelser som kontorrengøring og vinduespudsning.

En ren klinik er ikke kun begrænset til behandlingsrummene. Det er lige så vigtigt, at dit kontor er rent, så du har et behagelig og rent rum at arbejde i. Samtidig medvirker et rent kontor også til generelt renere lokaler, idet du ikke slæber skidt og snavs fra kontoret ind i behandlingsrummene.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Klinikrengøring i store dele af Jylland

Til daglig har Jysk Totalservice hjemme i Skanderborg, men vi rykker gerne ud i det meste af Jylland og varetager din klinikrengøring. Vi kommer gerne til eksempelvis Aarhus og Horsens, og har du hjemme i Aalborg, klarer vi også dén. Er du tvivl om, hvorvidt vi rykker ud til dig? Så må du endelig kontakte os – så finder vi med sikkerhed en løsning, der passer til dig.

Når vi rykker ud til klinikrengøring, varetager vi mange forskellige opgaver, herunder afspritning af alle håndtag og armaturer, en grundig og professionel gulvvask, pudsning af spejle, aftørring af alle overflader, tømning af skrald og meget mere.

Vi støvsuger med HEPA-filter for at sikre et sundt indeklima. Et HEPA-filter filtrerer de små partikler, der findes i luften. Det vil sige, at når luften kommer ud af støvsugeren igen, er den ren og fri for allergener. Det betyder også, at når vi støvsuger med et HEPA-filter, er det en allergivenlig måde at støvsuge på. Det er for eksempel yderst praktisk, hvis du har en lægeklinik.

Med andre ord, så sørger vores professionelle medarbejdere for, at din klinik altid er fuldstændig ren, sprittet af og støvet af, når du møder ind. På den måde skal du kun bekymre dig om dine patienter eller klienter, og ikke om rengøringen. Du kan altså gøre dét, som du er bedst til, og vi kan gøre det, som vi er bedst til.