Kontorrengøring med sans for detaljerne

Hos os får du kvalitet, hver eneste gang vi gør rent hos dig. Vores kontorrengøring gør hverdagen lidt nemmere, og ved at vælge Jysk Totalservice kan du være sikker på, at du får:

  • en fleksibel rengøringsløsning
  • professionelt personale, du altid kan have tillid til
  • skinnende rene overflader hver eneste gang.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

Kontorrengøring

Rengøring af et kontorområde er lettere sagt end gjort. Vi ved godt, at det er en tidskrævende affære, men hos Jysk Totalservice er vi eksperter i grundig rengøring til både private og erhverv. Vi arbejder topprofessionelt og har mange års erfaring, når det kommer til rengøring af kontorer. Vælger du os, kan du derfor være helt sikker på, at vi leverer rengøring i særklasse.

Vi har altid vores kunder i fokus. På den måde kan vores kontorrengøring foregå på dine præmisser, og vi er fleksible og løsningsorienterede på alle tænkelige måder. Ingen opgaver er for små eller for store for os, så uanset omfanget af din kontorrengøring kan du få en hjælpende hånd hos os.

Når det kommer til rengøring af kontorer, er det mere end blot at rengøre de velkendte overflader. Det handler om at skabe et godt indeklima, hvilket er en vigtig faktor for et godt arbejdsmiljø. Det sørger vi for at hjælpe dig godt på vej med, så du og dine kollegaer trives godt hver eneste dag.

Rengøring er en tillidssag

Rengøring handler ikke kun om at få et rent og lækkert kontor. Det handler også om at have tillid til dem, der klarer opgaven for dig. Hos Jysk Totalservice leverer vi kontorrengøring, hvor tillid og kvalitet er centrale nøglebegreber. Vi ønsker nemlig at give dig den rette tryghed, når vi klarer rengøringsopgaver for dig.

Vi tilbyder ydelser til både private og erhverv, men vi forskelsbehandler ikke. Derfor kan du forvente den samme tillid, tryghed og fleksibilitet, lige meget om du har brug for en håndværkerrengøring eller en fast aftale til erhverv. Hos os er alle kunder lige vigtige, og vi arbejder hver eneste dag for, at din hverdag bliver lidt nemmere.

Vi lytter til vores kunder, og derfor prioriterer vi det gode samarbejde og den gode kommunikation højt. Har du kommentarer eller nye ønsker til vores rengøring, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan nemlig være helt tryg, for vi arbejder for at gøre dig glad og tilfreds, så uanset hvad finder vi frem til en løsning.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Få kontorrengøring til de bedste priser

Med mange års erfaring inden for rengøring i Jylland kender vi udfordringerne med at få pris og kvaliteten af det udførte arbejde til at hænge sammen. Mange oplever, at de skal betale en høj pris for en tilfredsstillende kontorrengøring.

Hos Jysk Totalservice får du grundig kontorrengøring, der ikke koster dig en formue. Alle vores rengøringsløsninger bliver skræddersyet til den enkelte kunde, og du betaler derfor heller aldrig for mere eller andet, end du har brug for. Vi imødekommer dine behov og krav, og i samarbejde med dig udarbejder vi en holdbar rengøringsplan, som matcher både dine ønsker og dit budget.

Kontorrengøring hos Jysk Totalservice er som regel en fast løsning, hvor vi kommer og gør rent en eller flere gange om måneden. Herudover vejleder vi dig gerne i, hvordan du og dine medarbejdere selv kan være med til at opretholde et rent og pænt kontor, så I sammen sikrer det gode indeklima. Som nævnt tidligere er rengøring et essentielt led i at sikre et godt indeklima og arbejdsmiljø, og rengøringen spiller derfor også en afgørende rolle i forhold til, om du og dine kollegaer trives og kan levere et godt stykke arbejde.

Få professionel kontorrengøring i Aarhus og omegn

Jysk Totalservice har gennem årene haft mange tilfredse kunder. Og heldigvis samarbejder vi stadig med mange af dem den dag i dag. Vi er nogle af de førende inden for kvalitetsrengøring i Aarhus og omegn, og vi tilbyder kontorrengøring i hele Jylland.

Vi garanterer dig, at du får kontorrengøring til lave priser hos os. Men bare rolig – du skal ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi har kompetent personale, der løbende bliver efteruddannet, så de kan levere det bedste stykke arbejde hver eneste dag. Derudover anvender vi skånsomme rengøringsmidler, og vores personale har dybdegående viden om, hvilke midler der skal anvendes til hvilke overflader.

Vores kontorrengøring er ikke blot en overfladerengøring. Vi arbejder altid i dybden og kommer ind i alle kroge. Derfor rengør vi også gerne computere, tastaturer og skærme, hvis du ønsker det. På den måde kan du reducere bakterier på kontoret og sikre et sundt og rent miljø for dine kollegaer.

Jysk Totalservice giver dig rengøring med tillid og troværdighed

Vi har nogle kerneprincipper, som vi efterlever hver eneste dag. Vi arbejder hver dag for at sikre tillid og troværdighed, og for at du mærker vores stræben efter glade kunder og god rengøring. Vores mission er at gøre dig glad og tilfreds, og derfor er det tætte samarbejde essentielt for det stykke arbejde, vi leverer. Det skal nemlig opfylde alle dine ønsker og behov.

Vil du have fleksibel og troværdig rengøring, er Jysk Totalservice stedet for dig. Vi sørger for, at du hver eneste uge eller dag møder ind til et skinnende rent kontor, der gør både dig og dine kollegaer glade. Vi opfylder de krav, du har til os, og forhåbentlig mere til. Vi elsker nemlig, når du bliver positivt overrasket over den høje kvalitet, vi leverer.

Vi tilbyder komplette rengøringsløsninger, der stemmer overens med det, du ønsker. Du kan kontakte os allerede i dag, så vi kan give dig en uforpligtende pris, der tager udgangspunkt i din opgaves omfang og karakter.