Måtteservice giver dig rene måtter og en bedre hverdag

Hos Jysk Totalservice er vi eksperter i rengøring. Det gælder også, når det kommer til dine måtter. Vi tilbyder måtteservice, som sikrer dig:

  • rene måtter hver eneste gang
  • tilfredse kunder og samarbejdspartnere
  • løbende rengøring af dine måtter.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

Måtteservice

Mange virksomheder, butikker og kontorer vælger at have måtter liggende ved de store indgangspartier. De er med til at sikre, at skoene bliver tørret godt af, og at du samtidig byder kunder velkommen til rene og pæne lokaler. Men med tiden trænger din måtte til en grundig rengøring, og det kan være en opgave, som du måske helst vil undgå selv at udføre.

Bare rolig, hos Jysk Totalservice tager vi gerne tjansen for dig. Måtteservice er én af de mange forskellige rengøringsydelser, vi tilbyder, og du kan roligt overlade opgaven til os. Vi sørger for grundig rens af dine måtter, når du har brug for det. I mellemtiden kommer vi selvfølgelig forbi og støvsuger dem, så måtterne kan holde sig pæne og rene i lang tid.

For os er kvalitet og tillid vigtige faktorer, når vi samarbejder med dig. Du får altid det flotteste resultat, og vi leverer altid dine måtter til tiden. Vi tilpasser os efter dine behov, og det er helt op til dig, hvor og hvornår dine nye måtter skal leveres. Vi tilbyder måtteservice i Århus og omegn, men også i hele resten af Jylland.

Få en skræddersyet løsning til erhverv

Som erhvervsdrivende har du typisk behov for en rengøringsløsning, hvor du selv slipper for at stå med ansvaret. I stedet får du en professionel rengøringsvirksomhed til at hjælpe dig. Ligesom vi tilbyder måtteservice, tilbyder vi også erhvervsrengøring og kontorrengøring, hvis du er interesseret i en samlet pakkeløsning.

Vi designer skræddersyede rengøringsløsninger, der passer præcis til dine behov og krav. Vi kan kombinere flere forskellige af vores ydelser, eller vi kan lave en fast aftale blot på måtteservice. Vi tilpasser os efter, hvornår du har behov for nye måtter, og vi indretter os 100 % efter det tidsinterval, du gerne vil have mellem dit skift af måtter.

Vi skaber altid unikke rengøringsløsninger til alle vores kunder. Det har gennem tiden givet os mange tilfredse kunder, der udelukkende betaler for den service, de har brug for. Og bare rolig: Ændrer dine behov sig undervejs, kan du altid kontakte os, så vi sammen kan finde frem til en løsning, der giver bedre mening for dig her og nu.

Jysk Totalservice er altså et fleksibelt og professionelt rengøringsfirma, der kan varetage måtteskift, rengøring og meget andet for både erhverv og privat. Hos os er du i centrum, og derfor er alle aftaler fleksible og tilpasset den enkelte kunde. Din rengøringsløsning skal ganske enkelt altid leve op til dine forventninger og ønsker.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Få måtteservice til stærke priser

Hos os skal du ikke betale en formue for at få en hjælpende hånd. Når du vælger os til at stå for din måtteservice, betaler du nemlig kun for dét, du faktisk har brug for. Vi har vinket farvel til faste priser og sammensætter i stedet en unik aftale, der passer til dine behov og dit budget.

Der er stor forskel på, hvad vores kunder ønsker. Vi kan imødekomme alle ønsker, hvad enten du har brug for måtteservice hver uge eller hver anden måned. Ingen opgaver er for store eller for små for os. Vi kan også nemt kombinere forskellige ydelser, så du får en yderst skarp pris på en kombineret måtteservice- og rengøringsaftale. Vores priser afhænger fuldkommen af, hvilken aftale vi indgår, og hvad vi finder frem til gennem fælles dialog og god kommunikation.

Få professionel rengøringshjælp i Aarhus og omegn

Det skal være nemt for dig at få rengøringshjælp i Aarhus og omegn. Det sørger vi for hos Jysk Totalservice. Vi har veluddannet personale, der altid leverer det bedste resultat og skinnende rene overflader.

Når det handler om vores måtteservice, er det ikke nogen undtagelse. Vi leverer altid til tiden, og vi tilpasser os efter dine behov. Derfor får du også en fleksibel løsning, hvor der altid er plads til ændringer, udskydelser eller pludseligt opståede behov. Vi har altid en løsning klar, så du slipper for de praktiske opgaver på kontoret.

Vi holder til i Skanderborg, men servicerer hele Jylland. Uanset hvor din virksomhed har hjemme, kan vi altså stå for måtteskift, rengøring og meget andet.

Kontakt os, og få et godt tilbud

Har du brug for måtteservice i Aarhus, Skanderborg eller et tredje sted, og vil du gerne være garanteret gode priser og høj kvalitet? Så skal du kontakte os allerede i dag. Via vores kontaktformular kan du fortælle mere om dine ønsker og behov, så vi nemmere kan udarbejde et ganske uforpligtende tilbud til dig.

Vi værner om dig, og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov. Sammen udarbejder vi en plan, der gør hverdagen lidt nemmere for både dig og dine kollegaer.

Hos Jysk Totalservice vægter vi tillid højt, og du kan derfor også være ganske sikker på, at du kan regne med os. Vi overholder altid vores aftaler, og vi går altid gerne den ekstra mil for at sikre, at du er glad og tilfreds. Vil du spare dig selv tid og besvær i hverdagen, kan du derfor også helt roligt overlade din måtteservice og rengøring til os.