Har du spørgsmål? Skriv til os!

Måtteservice

Har du brug for professionel måtteservice til eksempelvis dine virksomhedslokaler eller din butik? Så er du kommet det helt rette sted hen, for her hos Jysk Totalservice kan vi tilbyde alverdens former for rengøring – herunder måtteservice.

Vælger du at have måtteservice hos os, får du med jævne mellemrum leveret nye, rene måtter, som kan pryde indgangen i din virksomhed eller butik, og så tager vi de beskidte med igen. Du lejer altså måtterne hos os med en aftale om, at vi sørger for at komme med rene måtter, når der er brug for det. Hvor tit der skal leveres nye måtter er naturligvis op til dig, for der kan være stor forskel på, hvilket behov der er. Med fast levering af rene måtter kan du i hvert fald vide dig sikker på, at dine kunder eller samarbejdspartnere altid bliver mødt af rene dørmåtter, og det er bestemt værd at bruge penge på.

I perioderne imellem leveringen af de rene måtter vil vi naturligvis sørge for at støvsuge måtterne grundigt i forbindelse med rengøringen af lokalerne, og dermed er de altid rene. Det er vigtigt, da det er det første, dine kunder eller samarbejdspartnere bliver mødt af, og du dermed allerede her sandsynligvis gerne vil give et godt indtryk.

Skræddersyede løsninger til enhver

Behovet for rengøring kan naturligt nok variere utroligt meget, og derfor er det også nødvendigt med særligt tilpassede rengøringsløsninger til hver enkelte virksomhed. Det får du naturligvis, når du vælger Jysk Totalservice. Er det eksempelvis måtteservice, du har brug for, tilpasser vi således aftalen, så den passer til dine behov, ønsker og krav. Der kan eksempelvis være forskel på, hvor ofte du ønsker, at der skal blive leveret nye måtter, og uanset hvad du ønsker, finder vi selvfølgelig frem til en løsning, som giver mening i det konkrete tilfælde.

Generelt tilpasser vi altid vores rengøringsløsninger til hver enkelte kunde, således at dine behov og krav bliver mødt til perfektion. Det gælder naturligvis også, når det kommer til måtteservice. Det betyder også, at hvis dine behov ændrer sig efterhånden, kan du naturligvis blot kontakte os, og så finder vi sammen frem til en ny løsning, som giver bedre mening.

Der er altså intet, der er fuldkommen låst fast, og blot fordi vi har indgået en aftale, betyder det ikke, at den ikke kan laves om. Opstår pludselig et nyt behov, skal dette naturligvis tilgodeses, og derfor gør vi også meget ud af at være fleksible, så du altid føler, du har den absolut mest ideelle løsning for lige netop dig. Det vigtigste er, at du føler, at din rengøringsløsning matcher dine behov og krav, og derfor skal der naturligvis også ændres i den, hvis den imod forventningen ikke var helt ideel, eller hvis der sker ændringer, som påvirker rengøringen.

Priser på måtteservice

Der kan være stor forskel på, hvilke behov og ønsker hver enkelte kunde har, og derfor kan vi heller ikke endegyldigt komme med en liste med måtteservicepriser. Prisen afhænger fuldkommen af, hvad der bliver indgået af aftale, og hvilket omfang opgaven har, og derfor er det simpelthen ikke muligt for os at komme med en præcis pris, før vi har haft en dialog med dig som kunde.

Ønsker du professionel måtteservice, så indgangen til din butik eller virksomhed altid kan tage sig bedst muligt ud, gør du derfor klogt i at kontakte os, hvis du vil have en pris på det. På den måde kan vi komme med et reelt bud på, hvad det kommer til at koste. Der kan nemlig være mange forskellige faktorer, der påvirker prisen, og derfor er vi nødt til at vurdere hvert tilfælde for sig.

Ved at vi indgår i en dialog, har du desuden mulighed for at gøre det klart for os, hvad det er, du forventer og ønsker af os. Vores fornemste opgave er at gøre dig glad og tilfreds, og det opnår vi kun igennem kommunikation. Derfor gør vi også meget ud af netop at kommunikere med vores kunder, så vi altid er sikre på, at vi udfører opgaven, som de ønsker det. Har du nye ønsker eller behov, vil vi derfor også meget gerne have det at vide, så vi kan ændre rengøringsrutinen til igen at være helt perfekt.

Måtteservice i Århus

Jysk Totalservice holder til imellem Skanderborg og Århus i byen Hørning. Dermed har vi et godt udgangspunkt for at varetage rengøringsopgaver og måtteservice i netop dette område. Vi vil imidlertid også meget gerne komme ud, så er der brug for måtteservice i andre dele af landet, kan vi med stor sandsynlighed også sagtens finde en løsning på dét. Udfylder du kontaktformularen her på hjemmesiden, kontakter vi dig hurtigst muligt, og så kan vi i fællesskab finde frem til en løsning.

Generelt skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forhold til rengøring og måtteservice, eller hvis du har nogle bekymringer. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig af med eventuelle bekymringer, således at du trygt og roligt kan overlade dine rengøringsopgaver til os. Vi forstår godt, at rengøring er en tillidssag, og derfor gør vi også meget ud af at give dig personlig og kyndig vejledning og rådgivning. Du skal naturligvis ikke overlade rengøringen af din virksomhed eller butik til nogen, du ikke føler dig tryg ved, og derfor vil vi også gå meget langt for at opbygge et solidt tillidsbånd til vores kunder.

Ingen opgave er for stor eller for lille for os, så uanset hvad behovet måtte være, kan vi uden tvivl være behjælpelige. Måtteservice er blot én af de mange rengøringsservices, vi varetager, så har du brug for andre typer rengøring, kan vi helt sikkert også klare dét.

Kontakter du os, finder vi frem til en skræddersyet løsning, som passer til dine behov, krav og ønsker, og hvad end du har en stor virksomhed eller en lille, hyggelig butik, kan vi være behjælpelige med rengøringen og stå for professionel måtteservice, så du med faste mellemrum får leveret nye, rene måtter, der kan tage imod dine gæster eller kunder.

Bliv kontaktet