Professionel erhvervsrengøring i Jylland

Har du brug for effektiv erhvervsrengøring til din virksomhed? Jysk Totalservice varetager rengøringsopgaver i store dele af Jylland og leverer et rent resultat – hver gang. Du får:

  • professionel og effektiv erhvervsrengøring
  • fleksible aftaler til erhvervsdrivende
  • gode relationer og gensidig tillid.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

Professionel erhvervsrengøring til din virksomhed

Hvis din virksomhed trænger til professionel og effektiv erhvervsrengøring, er du kommet til det helt rette sted! Hos Jysk Totalservice er vi nemlig specialister i rengøring og har derfor også mange års erfaring og ekspertise med i bagagen. Vi holder til i Skanderborg, men kommer gerne til både Aarhus, Horsens, Aalborg og andre dele af Jylland.

Du kan forvente et resultat, der altid er gennemført og skinnede rent. Hos os er der ingen faste priser, og vi er også fleksible med aftaler, da vi ved, at der kan komme ændringer i planerne, når man driver en virksomhed. Derfor afhænger vores erhvervsrengørings-priser også altid af opgavens omfang – vi sørger dog altid for at finde en løsning og et godt tilbud til dig.

Derudover er det også vigtigt for os at skabe gode relationer og et godt samarbejde. Rengøring handler nemlig om tillid, og vi går altid den ekstra mil for at sikre os glade og tilfredse kunder. Af den grund vægter vi også den personlige service højt. Det betyder, at du kan regne med, at vores medarbejdere altid er smilende og imødekommende.

Rene lokaler giver glade medarbejdere

Der er mange gode grunde til at holde lokaler og omgivelser rene på arbejdspladsen. Først og fremmest skaber en grundig erhvervsrengøring et bedre og sundere arbejdsmiljø for dine medarbejdere og dig selv. Derudover er det naturligvis også mere behageligt at arbejde og holde møder i lokaler og omgivelser, der er rene og pæne.

Faktisk kan beskidte omgivelser give flere sygedage blandt dine medarbejdere, fordi det resulterer i et dårligt indeklima. Derfor giver en professionel erhvervsrengøring dig både skinnede rene lokaler og bedre indeklima samt arbejdsdygtige medarbejdere. Foruden erhvervsrengøring tilbyder vi naturligvis også målrettet kontorrengøring til virksomheder og erhvervsdrivende.

Sammen med en erhvervsrengøring kan vi også levere andre services. Måske dine lokaler også trænger til en omgang professionel vinduespudsning? Så klarer vi også det her hos Jysk Totalservice. Vi kommer bredt omkring, når det kommer til rengøring, og rene vinduer er altid et plus hos virksomheder – så kan solen trænge igennem, selvom du sidder foran skrivebordet det meste af dagen.

Det er naturligvis ikke medarbejderne eller dig, der skal stå for rengøringen i virksomheden. Derfor tilbyder vi effektiv og professionel erhvervsrengøring med fleksible aftaler og et altid imødekommende personale, der leverer rene resultater hver gang.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Giv kommende partnere og medarbejdere et godt førstehåndsindtryk

Rene lokaler og omgivelser er ikke bare med til sikre et godt arbejdsmiljø for dine nuværende medarbejdere, men sikrer også et godt førstehåndsindtryk til kommende samarbejdspartnere eller medarbejdere.

Hvis du skulle søge samarbejde med en anden virksomhed, og du blev mødt med beskidte og støvede lokaler, ville du så ikke miste interessen? Det tænkte vi nok. Derfor er en grundig erhvervsrengøring vigtig for dit image, når det gælder samarbejde med andre virksomheder.

Det samme gælder, når du skal ansætte nye medarbejdere. Det er nok de færreste jobsøgende, der ønsker en ny arbejdsplads med nullermænd i krogene eller krummer i køkkenet. Derfor giver det god mening for dig at investere i professionel erhvervsrengøring – både for dig selv, dine medarbejdere og for fremtidige samarbejdspartnere og ansatte.

Heldigvis leverer vi hos Jysk Totalservice altid et professionelt og rent resultat. Vi indgår fleksible aftaler, og vi laver altid aftaler, der passer til dine forventninger, krav og ønsker.

Kontakt os for at få en pris på erhvervsrengøringen

Vi har ikke faste priser på vores erhvervsrengøring eller andre ydelser. Det har vi ikke, da vores pris afhænger af opgavens omfang og dine krav og ønsker. Det vil sige, at prisen blandt andet afhænger af dine lokalers fysiske størrelse og indretning samt af dine behov.

Hos Jysk Totalservice finder vi dog altid en løsning til en god pris, da vores priser er på et niveau, hvor alle kan være med. Det betyder selvfølgelig ikke, at vi går på kompromis med vores rengøring til virksomheder, da vi altid leverer et skinnende rent og professionelt resultat.

Når vi i fællesskab har fundet frem til en løsning, der passer til dig og din virksomhed, er aftalen naturligvis fleksibel. Det betyder, at den til hver en tid kan ændres, hvis der skulle blive behov for dét. På samme vis kan vi naturligvis justere i aftalen i forhold til, hvornår vi rent lavpraktisk skal komme forbi dine lokaler. Skulle der opstå forhindringer, der gør, at den originale aftale ikke længere passer, kan du ændre den med god samvittighed. Det vigtigste for os er nemlig, at vores erhvervsrengøring passer ind i din dagligdag.

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Aarhus og store dele af Jylland

Jysk Totalservice består af kompetente medarbejdere, der alle har stor erfaring med rengøring. Vi gør hovedsageligt rent for erhvervsdrivende – store som små virksomheder – og bestræber os altid på at møde dine krav og ønsker.

Jysk Totalservice har hjemme i Skanderborg, men kommer gerne ud og udfører erhvervsrengøring i store dele af Jylland. Det vil sige, at vi både kommer rundt i Skanderborg, Aarhus og Horsens, og at vi også gerne kommer til Aalborg, hvis det er dér, din virksomhed befinder sig.

Vil du gerne vide, om vi kan levere professionel erhvervsrengøring til dig? Så kontakt os endelig – hos Jysk Totalservice finder vi altid en løsning!