25817000 gj@jts.dk

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Leder du efter hjælp til erhvervsrengøring?

Kunne du og dine kollegaer godt bruge en hjælpende hånd til at svinge støvsugeren og støve arbejdspladsen af? Så er der hjælp at hente her hos Jysk Totalservice. Vi er et rengøringsfirma i Århus, der har helt styr på hvad der skal til, for at give din virksomhed rengøring og hovedrengøring med topkvalitet. Vi er en virksomhed, der har kvalitet i fokus i alt hvad vi foretager os. Du kan derfor roligt regne med os – erhvervsrengøring er nemlig en tillidssag, og derfor bestræber vi os på, at gøre hvad vi kan for at skabe de bedste resultater med erhvervsrengøring for netop din virksomhed.

Din tillid er altafgørende for vores virke, og derfor gør vi alt hvad vi kan for at give din virksomhed en tilfredsstillende erhvervsrengøring. Vi tager nemlig ansvaret for de standarder din virksomhed har inden for rengøring – hvad end du har en enkel eller samlet aftale med os omkring eksempelvis en årlig hovedrengøring. Vi sørger for at gøre vores arbejde ordentligt og ikke mindst til tiden – så din virksomhed kan fungere, som den skal.

Der findes mange rengøringsfirmaer derude, og derfor har vi et klart mål om at være det bedste rengøringsfirma i Århus, og den status har vi til sinde at opnå gennem de aftaler, vi har med vores kunder. Med os i baggagen har vi mange års erfaring inden for rengøring – helt konkret inden for erhvervs- og hovedrengøring, hvor vi med vores ekspertise og råd vejleder mange forskellige virksomheder, og derfor også mange forskellige behov inden for rengøring.

Hvilke typer af erhvervsrengøring kan vi tilbyde?

Vi kan hjælpe med alt fra små til store opgaver, og der er ingen opgaver, der er umulige for os. Vi tilbyder rengøring af forskellige typer – så vi kan hjælpe lige nøjagtig din virksomhed med at få det bedst mulige cleaning resultat.

Kontorrengøring

Vi kan hjælpe dig med at skabe de perfekte rammer om din virksomheds kontor. Rengøring bidrager til at godt indeklima, og der findes med garanti intet bedre eller mere motiverende end at møde ind til et rent kontor hver dag. Vi har et super kompetent rengøringspersonale, der er specialiseret netop erhvervsrengøring, og derfor din virksomhed trygt overlade rengørings opgaven til os – så kan du og dine ansatte velfortjent gå hjem og nyde at holde fri. Vi er meget fleksible i forhold til tidspunkter, og vi kan således tage fat, lige når der er brug for det – om det være sig tidlig morgen, sen aften eller et helt tredje tidspunkt, så står vi klar med rengøring af super kvalitet.

Produktionsrengøring

Når det kommer til rengøring af produktion, er det et af de områder, hvor kravene til rengøring er størst. Men det er ikke desto mindre en af de vigtigste poster i forhold til erhvervsrengøring, og derfor kan din virksomhed nyde godt af hjælp fra vores rengøringsfirma. Århus har et utal af produktionsvirksomheder, og vi har rig erfaring med at rydde op i både store og små produktionshaller. Vores personale er professionelt og veluddannet, og derfor kan du trygt overlade opgaven til os, da der er garanti for, at du bliver tilfreds. Når det gælder rengøring af produktion mødes vi rigtig gerne for at se nærmere på din virksomhed, så rengøringsopgaverne passer til netop produktionen. Vi bestræber os endvidere på at etablere et samarbejde, der gør det muligt, at drive produktionen og komme i mål med rengøring på bedst mulig måde.

Gulvbehandling

Hvis du er på udkig efter erhvervs rengøring, behøver det ikke at være fordi, at du skal bruge hjælp fra et rengøringsfirma til det hele. Vi kan nemlig også være dig behjælpelig med specialiserede opgaver i forhold til rengøringen af din virksomhed. Det gælder blandt andet rengøring af virksomhedens gulv – hvad end det gælder et kontor, en butik eller noget helt tredje. Vi kan blandt andet tilbyde dig hjælp til tæpperens, opskuring eller polish-behandling for at give din virksomhed det bedste resultat i forhold til cleaning. Rene gulve er noget af det, som giver det bedste førstehåndsindtryk og dermed bidrager til det samlede indtryk af din virksomhed. Netop derfor er det vigtigt at få gulvene til at fremstå både flotte og rene. Vi har et meget professionelt personale, som ved hvilke behandlinger der skal til samt har adgang til de helt rigtige arbejdsredskaber for at kunne give det bedste resultat hvad angår rengøring.

Butiksrengøring

En butik lever af sine kunder, og derfor er der næsten ikke noget mere vigtigt, end at give jeres kunder en indbydende velkomst. Derfor er det helt essentielt, at holde butikken ren. Det giver en professionel signalværdi og samtidig er det med til at tiltrække flere kunder, da det løfter butikken i forhold til salg og kundefrekvens. Med hjælp fra vores rengøringsfirma fra Århus er der garanti for, at dine kunder og ansatte kan træde ind i rene og imødekomne omgivelser, som er med til at give alle en god oplevelse. Vi bestræber os på at imødekomme dine forventninger til rengøringen, og har du særlige ønsker til vores rengøringsfirma, så er vi både fleksible og parate til at hjælpe med det.

Håndværkerrengøring

Selvom håndværkere er nogle vi bare ikke kan undvære, så kan det ofte være ret tydeligt at se, når de har været på besøg. Vi kan derfor hjælpe din virksomhed med at komme på rette kurs i forhold til rengøring efter et håndværkerbesøg. Det kræver ofte en masse tid og en grundig omgang rengøring, og derfor kan vi spare din virksomhed for disse ressourcer, så virksomheden kan køre som den skal. Vi garanterer en grundig rengøring og efterlader lokalerne i så høj en kvalitet, at man kan fristes til at tro, at lokalerne er helt nye. Vi kan blandt andet udover at tørre overfladerne, gøre gulv, vægge eller andre særlige punkter totalt rent.

Hovedrengøring

Har du brug for at komme helt til bunds med rengøringen i din virksomhed, men ved du ikke helt hvordan du skal starte eller i det hele taget gribe hele opgaven an, og har du ikke selv overskud til den årlige eller halvårlige hovedrengøring? Så hjælper vi også med en ekstra grundig omgang erhvervsrengøring i form af en såkaldte hovedrengøring. Når vores rengøringsfirma bliver bestilt til hoved rengøring, så er der garanti for hoved rengøring i bogstavelig forstand, selvom det er en løs opgave. Vi tager os grundigt af alle dele af din virksomhed, og med vores ekspertise og professionelle personale kan vi give dig et fuldstændigt pletfrit resultat. Hovedrengøringen omfatter blandt andet afvaskning af døre/vinduer, afrensning of lokalets lofter, vægge eller gulve. Selvom hovedrengøring er en løs opgave, så garanterer vi, at vi samler alle vores kompetencer og midler til at skabe et rent resultat. Vi går fuldt ind i opgaven og derfor behandler vi opgaven med stor grundighed og perfektion. Det anbefales, at hovedrengøring sker 1-2 gange årligt, men nogle gange er det svært at få det til at passe ind, og det er netop der, hvor vi kommer ind i billedet. Vi gør opgaven lettere for din virksomhed. Hvis du har spørgsmål til, hvad vi helt nøjagtigt kan tilbyde dig og din virksomhed inden for hovedrengøring, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi har ingen grænser, når det kommer til, hvad du ønsker at få rengjort, og i forbindelse med en hovedrengøring kommer vi selvfølgelig rundt i alle kroge og hjørner.

De udvalgte typer af rengøring ovenfor, er blot forslag og hovedtræk til hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Du skal derfor endelig ikke tøve med at tage kontakt til os, såfremt du er på udkig efter et kompetent og konkurrencedygtigt rengøringsfirma i Århus eller omegn. Vi er meget fleksible og åbne i forhold til de forskellige opgaver inden for erhvervsrengøring, og derfor prioriterer vi dialogen med vores kunder enormt højt.

Vi går meget op i cleaning og sørger hele tiden for at være up-to-date med hvad vi foretager os. Det betyder, at du kan forvente at få den bedste service indenfor erhvervsrengøring på markedet. Vi bestræber os hele tiden på at udvikle og dygtiggøre vores personale, så de er i stand til at overkomme en hvilken som helst rengøringsopgave. Vi er desuden hele tiden opdateret med de nyeste rengøringsmidler, der skal bruges for at kunne følge rengøringsopgaven til dørs, hvorfor vi mener, at vi er blandt de mest kompetente rengøringsfirmaer i Århus såvel som resten af landsdelen.

Erhvervsrengøring i Østjylland

Er du på jagt efter hjælp til erhvervsrengøringen blandt rengøringsfirmaer i Århus eller omegn? Så bør du vælge vores rengøringsfirma – Århus eller omegn er underordnet, vi rykker gerne ud til dig. Jysk Totalservice hjælper en masse forskellige virksomheder med at opnå optimale resultater og rammer for deres virksomhed – så kan de selv klare resten. Vi har mange års erfaring inden for erhvervsrengøring og vi har mange loyale kunder, som vælger at lave faste aftaler med os. Derfor er der ingen grund til bekymring, hvis du vælger et rengøringsfirma som os til at varetage erhvervsrengøringen for dig og din virksomhed.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du ønsker at bringe dine ønsker til erhvervsrengøring i dialog. Hos os, er der plads til, at det meste kan lade sig gøre, og derfor er der ingen grund til tøven, hvis du har brug for vores hjælp. Vi guider dig og rådgiver dig til, hvordan din virksomhed kan modtage den bedst mulige service inden for erhvervsrengøring fra os. Vi garanterer god kvalitet, og samtidig kan vi tilbyde din virksomhed konkurrencedygtige priser, som skaber god kvalitet for pengene. Rengøring – eksempelvis en grundig og omfattende hovedrengøring – er nemlig mere essentielt for en virksomhed, end man lige går og tror.

Vi befinder os på Østergårds Allé 209 i Hørning, så kom endelig forbi og tag en snak med os. Alternativt kan vi fanges på telefon 25 81 70 00 eller e-mail: gj@jts.dk. Du kan også sende en forespørgsel om at blive kontaktet af os her på siden, og så vil vi ringe eller skrive til dig vedrørende din henvendelse, og hvad vi konkret kan gøre for dig, så snart vi får mulighed for det. Vi stræber efter at indgå en dialog med vores kunder, så der er klarhed for begge parter om, hvad der forventes af aftalen. På den måde kommer vi lettest og ikke mindst mest succesfuldt i mål, og det giver glæde for både din virksomhed og ikke mindst for os. For os er samarbejde et nøgleord for at kunne skabe optimale resultater og værdi for hinanden – uanset om det er hverdagens almindelige rengøringsopgaver eller den årlige hovedrengøring af hele kontorbygningen.

 

Bliv kontaktet