Byggepladsservice for en overskuelig og ren byggeplads

Er du i gang med et større byggeprojekt, kan det være en rigtig god idé at benytte dig af byggepladsservice. Det er nemlig med til at holde din byggeplads ryddelig og ren. Det lover vi dig her hos Jysk Totalservice. Derudover lover vi også:

  • professionel og effektiv rengøring og service
  • fleksible tider og aftaler, der passer dig
  • smilende og imødekommende medarbejdere.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

Byggepladsservice i store dele af Jylland

Savner du en overskuelig byggeplads, hvor det hele bare fungerer? En byggeplads, der er ren og overskuelig, når du møder ind, så du ikke behøver at bekymre dig om rengøringen efter en hel dag på byggepladsen? Jysk Totalservice hjælper dig med det hele!

Håndværkere kan sætte tydelige tegn efter sig, og bliver der ikke gjort ordentligt rent, er det nogle gange ikke til at se byggeprojektet for bare byggerod. Det kan virke uoverskueligt, og det er ikke altid, at håndværkerne har tid til at gøre rent, når de er færdige.

Det er her, Jysk Totalservice kommer i spil. Vi kommer nemlig gerne ud og rydder op efter håndværkerne og gør en dyd ud af at komme helt til bunds, så byggepladsen igen bliver pæn og ryddelig til næste dag. Vi hjælper dig gerne med op til flere servicer og rengøringsopgaver på byggepladsen, så du hurtigere og nemmere kan få byggeprojektet færdigt.

Overordnet tilbyder vi alle servicer, der indebærer enten rengøring eller oprydning af byggepladser. Med vores hjælp slipper både du og håndværkerne for at bruge tid på rengøringen, og på den måde kan I i stedet koncentrere jer om selve byggeprojektet. Med en professionel oprydning kan du hurtigt se, hvor meget tættere du er på et slutresultat, og det er meget nemmere at overskue dagens fremskridt.

Er du i gang med en renovering af en bygning? Så tilbyder vi også håndværkerrengøring. Med en håndværkerrengøring får vi din renovering til at skinne og øger kvaliteten af renoveringen ved at fjerne støv, savsmuld og andet snavs og rod. Her hjælper vi, uanset om det er en privatrenovering eller en renovering af virksomhed.

En rengøring af byggepladsen giver større overblik og overskud

Byggeprojekter er ofte store og kan i mange tilfælde trække ud. Her kan det være svært at finde både overskud og overblik over situationen. Det bliver ikke bedre, hvis du og håndværkerne samtidig skal gå rundt i byggerod og snavs. Et stort rod kan nemlig skærme for selve processen, og det kan være svært at holde styr på, hvor langt du egentlig er nået.

Med byggepladsservice fra Jysk Totalservice er du sikret det store overblik og overskud under hele projektet. Vi tager os nemlig af oprydningen helt uden problemer, og du kan derfor regne med, at din byggeplads altid er overskuelig og rengjort, så du kan se præcis, hvor langt I er i processen. Er du i gang med at bygge en ny virksomhed eller nye erhvervslokaler? Så kan du efterfølgende bestille os til erhvervsrengøring eller kontorrengøring.

Vi leverer naturligvis en god byggepladsservice fra start til slut, og vores udførelse af opgaverne er altid af højeste kvalitet. Vi sørger for, at det bliver nemmere for jer at komme til, når I arbejder på byggepladsen.

Derudover er vi meget fleksible i forhold til tider og aftaler. Det betyder også, at vi naturligvis laver en aftale, der passer til jeres tidsskema, så vi ikke forstyrrer, når håndværkerne går og arbejder.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Vi skræddersyr en aftale om byggepladsservice, der passer til dig

Hos Jysk Totalservice gør vi meget ud af at skræddersy vores aftaler og ydelser, så de passer til netop dig og dine behov. Det gør vi naturligvis også, når du har brug for byggepladsservice hos os.

Vores priser på byggepladsservice afhænger af opgavens omfang, men alle vores priser ligger på et niveau, hvor alle kan være med. Derfor kan du også roligt forhøre dig hos os om, hvor meget byggepladsservice kommer til at koste for lige netop dig.

Det er muligt at få byggepladsservice en enkelt gang eller løbende over en længere periode – det er helt op til dig.

Når du får byggepladsservice fra Jysk Totalservice, kan du 100 procent regne med et kompetent team af stærke medarbejdere, der alle har mange års erfaring med rengøring. Alle vores medarbejdere har også ekspertise og knowhow inden for rengøring og byggepladsservice og kan derfor også altid være behjælpelige med at besvare de spørgsmål, der måtte opstå.

På den måde er du sikker på, at vi leverer et ordentligt stykke arbejde, og vi er sikre på at gøre vores kunder glade og tilfredse.

Byggepladsservice i Aarhus og store dele af Jylland

Er du ved at planlægge et større byggeprojekt i Aarhus eller andre steder i Jylland, så kan du roligt benytte dig af vores tilbud om byggepladsservice. Vi kommer nemlig ud i hele Aarhus og omegn, ligesom vi opererer i Skanderborg, Horsens og mange andre jyske byer.

Vi hjælper dig med byggepladsservice, uanset om det er et lille byggeprojekt i en virksomhed, eller om det er et større byggeprojekt, der løber over længere tid. Hvad end du måtte have af byggeprojekter, kan du regne med, at vi sagtens kan finde en løsning og hjælpe dig med oprydningen bagefter.