Har du spørgsmål? Skriv til os!

Professionel ejendomsservice i Aarhus og omegn

Hos Jysk Totalservice er vores absolut vigtigste opgave at levere gennemførte og tilfredsstillende rengøringsløsninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores ydelser, og det gælder naturligvis også, når du vælger os til at varetage ejendomsservicen.

Vi holder til i Skanderborg, og herfra klarer vi opgaver i store dele af Jylland. Eksempelvis kan vi være behjælpelige med din ejendomsservice i Aarhus og omegn, men vi kommer også gerne til Aalborg, Horsens og andre jyske byer.

Vi er et professionelt rengøringsfirma, som har mange års erfaring med blandt andet ejendomsservice. Vi går meget op i konstant at udvikle os for at kunne tilbyde en endnu bedre service, og derfor er vi heller ikke blege for eksempelvis at prøve nye metoder og teknikker af.

Dermed kan du vide dig sikker på, at vi altid vælger de absolut mest hensigtsmæssige fremgangsmåder, når du overlader din ejendomsservice i Aarhus til os.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for ejendomsservice

Når du vælger Jysk Totalservice til at klare din ejendomsservice, skræddersyr vi naturligvis en løsning, som passer perfekt i det konkrete tilfælde. Ejendomsservice er et vidt begreb, og derfor er der heller ikke én bestemt praksis, man kan følge i forbindelse med ejendomsservice.

Behovene i én ejendom kan være nogle helt andre end behovene i en anden ejendom. Derfor gælder det også om at finde frem til den helt rette løsning, når der er tale om ejendomsservice. Vi har naturligvis nogle forskellige bud og kommer meget gerne med forslag til forskellige løsninger. Har du nogle konkrete ønsker, skal vi imidlertid også nok gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse.

Overlad ejendomsservicen til os og vær dermed sikker på et godt resultat

Der kan være forskellige grunde til, at du vælger at overlade ejendomsservicen til os. Ofte handler det om, at rengøringen konsekvent er mangelfuld i den pågældende ejendom. Derfor kan det være en fordel at overlade rengøringen til os, hvorved du er sikker på, at der altid er pænt og indbydende i ejendommen.

Der kan også være brug for ejendomsservice i forbindelse med større projekter, som man som udgangspunkt ikke kan klare som privatperson. Det kan for eksempel være, hvis der er brug for grundig facaderens eller for fjernelse af grafitti.

Vi klarer således både små og store opgaver inden for ejendomsservice. Uanset hvad der er brug for i den specifikke ejendom, kan vi derfor også finde frem til en løsning, der giver mening. På den måde er ejendommen altid indbydende, og det spiller en enorm rolle, hvad end der er tale om en beboelsesejendom eller en erhvervsejendom.

Gør ejendommen indbydende med ejendomsservice

I beboelsesejendomme er det klart, at en grundig rengøring gør det mere behageligt for beboerne at bo netop dér. I erhvervsejendomme kan det ganske enkelt være afgørende i forhold til at indgå samarbejder, at der er rent og pænt i ejendommen.

Førstehåndsindtrykket spiller umiskendeligt en væsentlig rolle – også i forretningssammenhæng – og bliver man som potentiel samarbejdspartner mødt af skidt og snavs til et møde, er man med stor sandsynlighed negativt indstillet fra starten af. Derfor kan det også godt betale sig at prioritere ejendomsservicen som erhvervsdrivende. Vi tilbyder desuden også erhvervsrengøring.

Få gennemført ejendomsservice til favorable priser

Netop fordi vi altid tilpasser løsningen til den enkelte ejendom, er det ikke muligt at komme med en konkret pris på ejendomsservice. Det afhænger ganske enkelt af opgavens omfang, og af hvilke forskellige services der er behov for. Derudover spiller det en rolle i forhold til prisen, om der er tale om en engangsopgave, eller det er løbende ejendomsservice, der er brug for.

Når vi skal komme med en pris, går vi således ind og kigger på eksempelvis, hvilke konkrete rengøringsopgaver der skal løses. Det kan være alt lige fra trappevask til fjernelse af graffiti og vinduespudsning. Ud fra rengøringsbehovene, opgavens omfang og aftalens karakter, kan vi komme med en pris på din ejendomsservice.

God ejendomsservice i Aarhus til gode priser

Det gælder naturligvis, at vi gerne vil tilbyde dig ejendomsservice i Aarhus og omegn til en fornuftig pris, men samtidig vil vi ikke gå på kompromis med kvaliteten af det færdige resultat. Vi tager os derfor den nødvendige tid til at udføre vores job, så du får et godt resultat hver eneste gang.

Derudover vægter vi den gode relation til vores kunder meget højt, og vi er altid smilende og imødekommende, når vi klarer vores forskellige opgaver. Vi ønsker at indgå i en dialog omkring ejendomsservicen i Aarhus eller et andet sted i Jylland. På den måde tror vi på, vi kommer frem til den bedst mulige løsning.

 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for ejendomsservice i Aarhus

Som erhvervsdrivende kan det ganske enkelt være svært at finde tid til rengøringen. Desuden er ens tid ofte brugt bedre andetsteds end på trappeopgangen med en moppe i hånden. Derfor giver det god mening at overlade ejendomsservicen til os. På den måde bliver rengøring klaret hurtigt og effektivt, og du kan bruge din kostbare tid på andre arbejdsopgaver.

Vil du høre mere om mulighederne for ejendomsservice i Aarhus, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi tager meget gerne en snak om dine konkrete behov, krav og ønsker, og derefter bliver det også muligt for os at komme med et uforpligtende tilbud på opgaven.

Når du vælger os til at varetage din ejendomsservice, kan du være sikker på, at du får et godt og gennemført resultat. Hvad end du har brug for en løbende rengøringsaftale, eller der blot er behov for en engangsydelse, kan vi være behjælpelige. Desuden kan vi naturligvis ændre i aftalen løbende, hvis behovene til din ejendomsservice ændrer sig. 

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Fleksibel og pålidelig ejendomsservice i Aarhus og omegn

Vi er altid meget fleksible og går langt for at udføre jobbet så godt som overhovedet muligt. Derfor skal du bestemt heller ikke være bange for at stille krav til os og vores ejendomsservice i Aarhus og omegn. Vi kan uden tvivl levere et godt resultat, og tilmed gør vi det med et smil.

Du kan kontakte os enten på telefonnummeret 25 81 70 00 eller ved at skrive til Gitte Jessen på e-mailen gj@jts.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Bliv kontaktet