25817000 gj@jts.dk

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Ejendomsservice – få en hjælpende hånd

Så står Jysk Totalservice klar med den nødvendige service, for at gøre hele opgaven lidt lettere for dig. En velholdt og ren ejendom er alfa omega i mange sammenhænge. Ejendomsservice er blandt andet vigtigt for at kunne få ejendomme til at fremstå indbydende og attraktive for beboere eller besøgende i din virksomhed. Ejendommens stand og rengøring på udvendig side er nogle af de faktorer, der særligt bidrager til førstehåndsindtrykket, og derfor er det vigtigt, at der bliver taget godt hånd om de opgaver, der er forbundet med ejendomsservice – eksempelvis en grundig trappevask, en årlig facaderens eller hjælp til at fjerne graffiti.

Opgaver forbundet med ejendomsservice kan være både små og store og omfatte alt fra flytterengøring til en ganske almindelig trappevask, og derfor kan det være rart at kunne aflaste dig selv eller din virksomhed ved at overlade disse opgaver til eksterne firmaer, der følger opgaverne til dørs. Selvom intentionerne som regel er gode, kan det være svært at finde plads til at prioritere sådanne opgaver, når en virksomhed skal drives, og derfor er det ofte en god ide at outsource disse dele, så ejendommen fremstår præsentabel.

Hvad kan vi hjælpe dig med? 

Her hos Jysk Totalservice vægter vi kundefleksibilitet- og individualitet rigtig højt, og det skal forstås på den måde, at vi står klar til at hjælpe virksomheder med stort set alle opgaver – der er ingen opgaver, der er hverken for store eller små til os. Vi kan hjælpe din virksomhed med at finde individuelle løsninger på behov og ønsker, så vi kan lave en aftale, der passer til lige netop din virksomhed. Vi har også mange standardløsninger og forslag, som kan komme din virksomhed til gavn, idet vi har stor erfaring og ekspertise inden for fagområdet, uanset om du har brug for hjælp til at fjerne graffiti eller en mere omfattende facaderens.

Vi kan også hellere end gerne finde frem til kombinationsløsninger, som passer til din virksomhed, hvis der er ønske om eller behov for vores service på forskellige områder. Det kunne eksempelvis være en løsning, hvor vi udover at varetage de daglige rengøringsrutiner i din virksomhed, også får ansvaret for at holde dine vinduer rene og skinnende nogle gange om året, eller hjælper med at rengøre facaden på virksomhedsbygningen. Der er et utal og muligheder, og vi kan ikke understrege nok, hvor meget vi vægter, at kunne imødekomme vores kunders behov og ønsker på bedst mulige måde.  Når det kommer til de forskellige typer af services, vi tilbyder, så er der ofte stor forskel på, hvor tit, der er behov for hjælp til at fjerne graffiti, flytterengøring, trappevask, facaderens eller anden form for ejendomsservice. Derfor rådgiver og vejleder vi dig, så vi gennem samarbejde kan få etableret en løsning, der resulterer i, at virksomheden altid er ren og indbydende for alle led og fronter.

Der findes en del rengøringsfirmaer med fokus på erhverv på markedet, og derfor er vi meget bevidste om, hvad der er særligt ved os og hvor vi kan udmærke os som rengøringsfirma. De fleste rengøringsfirmaer er i stand til at klare en simpel trappevask eller en grundlæggende flytterengøring, men vores kompetencer spænder over flere og mere omfattende rengøringsopgaver i relation til ejendomsservice. Nedenfor kan du orientere dig i et udpluk af de services, vi tilbyder inden for ejendomsservice. Fælles for de forskellige typer er vores fokus på at levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

 

Facaderengøring

Har du brug for den rette ekspertise og erfaring til at få gjort facaderne til din virksomhed eller anden type ejendom helt ren? Vi kan hjælpe med facaderens til stort set alle facader, og med hjælp fra vores professionelle og kompetente medarbejdere er du derfor garanteret en flot og indbydende facade. Vi kan hjælpe med facaderens af blandt andet alger og smuds, og vi ved, hvordan man behandler facader på den mest skånsomme måde, men med det bedste resultat. Vores effektive facaderens får facaderne til ejendomme til at se næsten ud som nye, og derfor skal du ikke tøve med at kontakte os – vi kan hjælpe med facaderens, der virker.

Grafittibehandling

Graffiti er en yndet kunstform under de rette rammer, men oftest er det desværre bare et resultat af hærværk, og derfor noget, der skal tages hånd om fra ejendomsejeren. Vi kan hjælpe din virksomhed med en grundig rengøring og afrensning af grafitti, så din ejendom bliver flot og nydeligt at se på igen. Vi hjælper dig med at slippe af med den uønskede maling og efterlader et resultat, der giver ejendommen et helt nyt liv. Vælger du os, er der garanti for, at din ejendom kan komme af med graffitien en gang for alle. Når vi skal fjerne graffiti bruger vi redskaber, midler og metoder, som skaber det bedste resultat for din ejendom – både på den korte og lange bane. Vi er kvalitetsbevidste i vores behandling og fjerner graffiti på den mest skånsomme måde.

Flytterengøring

Der er mange ting at se til i forbindelse med flytning, og derfor kan vi tilbyde en komplet flytterengøring. Hvad end det er i forbindelse med ud- eller indflytning, tømning af dødsbo eller noget helt tredje, så er vi på pletten med flytterengøring. Vi ved, hvilken kvalitet og standard, der skal lægges for dagen, når det kommer til flytterengøring, og derfor kan du ved at vælge os spare dig selv og din virksomhed for både tid og penge, som med fordel kan bruges andetsteds. Med vores flytterengøring efterlader vi et skinnende rent resultat, og derfor efterlader vi ejendomme, lejligheder eller andre typer af lokaler, så der er klar til at brugt fra ny.

Algebehandling

Alger er ikke just noget, der pryder en facade, tag, fliser og så videre. Men selvom, der kan være et stort ønske om at komme algerne til livs og dermed undgå grimme belægninger, så er det ikke en opgave, der altid er så lige til. Derfor vil vi gerne hjælpe din virksomhed ved at skabe et perfekt resultat med vores algebehandling ved hjælp af effektive arbejdsredskaber samt metoder.

Trapperengøring

Nogle gange kan selv de mindste opgaver, være dem der fylder mest. Vi hjælper gerne til med både store og små opgaver, og derfor kan vi også hjælpe med at gøre livet lettere ved at klare trappevasken i en ejendom, i et erhvervslokale eller hvor ellers, der er brug for det. Vi er garant for at udføre en både grundig og professionel trappevask – hvad end det er i en opgang, i en entré eller noget helt andet. Vi kan klare trappevask både udendørs og indendørs, og derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har en opgave, der falder inden for dette område. Vi står klar til at hjælpe med hvad som helst, og derfor kan du trygt overlade selv de helt små opgaver til os.

Hovedrengøring

Har du brug for at komme helt til bunds med rengøringen i din virksomhed, men ved du ikke helt hvordan du skal starte eller i det hele taget gribe hele opgaven an, og har du ikke selv overskud til den årlige eller halvårlige hovedrengøring? Så hjælper vi også med en ekstra grundig omgang erhvervsrengøring i form af en såkaldte hovedrengøring. Når vores rengøringsfirma bliver bestilt til hoved rengøring, så er der garanti for hoved rengøring i bogstavelig forstand, selvom det er en løs opgave. Vi tager os grundigt af alle dele af din virksomhed, og med vores ekspertise og professionelle personale kan vi give dig et fuldstændigt pletfrit resultat. Hovedrengøringen omfatter blandt andet afvaskning af døre/vinduer, afrensning of lokalets lofter, vægge eller gulve. Selvom hovedrengøring er en løs opgave, så garanterer vi, at vi samler alle vores kompetencer og midler til at skabe et rent resultat. Vi går fuldt ind i opgaven og derfor behandler vi opgaven med stor grundighed og perfektion. Det anbefales, at hovedrengøring sker 1-2 gange årligt, men nogle gange er det svært at få det til at passe ind, og det er netop der, hvor vi kommer ind i billedet. Vi gør opgaven lettere for din virksomhed. Hvis du har spørgsmål til, hvad vi helt nøjagtigt kan tilbyde dig og din virksomhed inden for hovedrengøring, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi har ingen grænser, når det kommer til, hvad du ønsker at få rengjort, og i forbindelse med en hovedrengøring kommer vi selvfølgelig rundt i alle kroge og hjørner.

Hvem er Jysk Totalservice?

Vi er et rengøringsfirma beliggende i Østjylland, og vi beskæftiger os med forskellige rengøringsopgaver inden for erhvervslivet, herunder blandt andet hjælp til at fjerne graffiti, flytterengøring, trappevask og facaderens. Vi kan hjælpe virksomheder med stort set alt, og vores mission er, at bistå virksomheder i de til tider sure eller tidskrævende pligter, der følger for at gøre virksomheden til en succes, så det bliver lettere og mere rentabelt at bruge kræfterne de rigtige steder. Vi er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma, der kender lige nøjagtig til de faktorer, der skaber resultater, der er til at få øje på. Efterlad derfor trygt din virksomheds rengøringsopgaver hos os, så varetager vi dem i bedste stil – hvad end du skal bruge hjælp til at fjerne graffiti, en mere grundig facaderens, trappevask eller flytterengøring.

Jysk Totalservice beskæftiger et team af yderst professionelle og dygtige medarbejdere, som konstant har øje for at optimere din virksomhed på bedst mulig måde i forhold til orden og rengøring. Vores ansatte gør altid et fantastisk stykke arbejde for at få opgaverne fulgt optimalt til dørs. De ved, hvad erhvervslivet vil have, og derfor er de bevidste om altid at levere resultater, der lever op til højeste kvalitetsstandarder.

Vores ansattes erfaring og ekspertise danner grundlag for at vores kunder altid kan forvente et godt resultat – hvad end det gælder fjernelse af graffiti, flytterengøring, trappevask, ejendomsservice eller andre rengøringsopgaver. Vi har konstant fokus på at udvikle os selv som virksomhed, så vi kan følge med markedet og hele tiden være et tillidsfuldt og fornuftigt valg for vores kunder. Det betyder også, at vi prioriterer at videreudvikle vores medarbejderes kompetencer og hele tiden være opdateret på markedet i forhold til blandt andet produkter, midler og metoder.

Vi lever af at levere en fantastisk service, og vi giver alt hvad vi kan for at give vores kunder markedets allerbedste service uanset opgavens omfang eller karakter. Vi har den rette portion rengøringsviden og erfaring til at imødekomme de ønsker og behov, vores kunder har, og derfor kan din virksomhed trygt overlade opgaverne og ikke mindst det dertilhørende ansvar til os – såvel i relation til flytterengøring og trappevask.

Vi er bevidste om, at outsourcing af rengørings/pleje-opgaver er et spørgsmål om tillid og troværdighed, og derfor vil vi gøre, alt hvad vi kan for at forvalte opgaverne på en måde, som gør både os og vores kunder helt tilfredse. Det skal nemlig være trygt og sikkert at kunne overlade sådanne opgaver til andre, og derfor er det vigtigt, at man som virksomhed tager det op til grundig overvejelse, hvem der skal varetage disse opgaver – uanset hvorvidt der er tale om flytterengøring, trappevask, facaderens eller andre former for almindelig ejendomsservice.

Det handler nemlig ikke altid om at finde den først, der dukker op i søgemaskinen, dit firma, der kan tilbyde den bedste pris eller noget helt tredje. Det handler om at vælge et firma, der er bevidste om, hvilket ansvar og hvilken tillid, der bliver givet, og dermed har et klart ønske om at leve fuldt ud op til det. Når eksterne rengøringsfirmaer kommer ind og forstyrrer virksomheders ’privatsfærer’ med enten daglig rengøring, ejendomsservice eller noget helt tredje, er det vigtigt, at vælge nogle folk som er til at stole på og ikke mindst regne med. Det skal trods alt stadig være en behagelig oplevelse for virksomheden og dens ansatte at komme på arbejde.

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Hvorfor skal du vælge os?

Vi kan hjælpe med forskellige opgaver inden for ejendomsservice flere steder i Østjylland – nærmest alt efter, hvor behovet for vores hjælp opstår. Vi mestrer den faglige rengøringsviden og erfaring, og derfor kan Jysk Totalservice garantere at tilfredsstillende resultat, hvis du vælger os til at varetage forskellige opgaver inden for ejendomsservice. Vi er til rådighed for mange forskellige typer af opgaver, og derfor kan vi hjælpe med det meste. Med os som leverandør af enten ejendomsservice, flytterengøring, trappevask eller en helt fjerde rengøringsopgave får du garanti for, at pengene er givet godt ud. Vi gør nemlig alt hvad vi kan for at skabe den bedste værdi for vores kunder, da det er vores klare mål, at gøre livet lettere for erhvervslivet i forhold til erhvervsrengøring, herunder blandt alt fra flytterengøring og ejendomsservice til trappevask og facaderens.

Vi ser meget frem til at høre fra dig og din virksomhed vedrørende vores ydelser inden for ejendomsservice. Det gælder ikke kun, hvis du kontakter os for at indgå en aftale om eksempelvis flytterengøring eller et samarbejde vedrørende løbende trappevask, men vi tager også gerne imod spørgsmål til vores ydelser eller bidrager med nødvendige råd og vejledning til erhvervslivet – det er nemlig vores mål at aflaste virksomheder på bedst mulig måde på rengøringsfronten, så der kan allokeres energi og ressourcer til et sted, hvor det virkelig rykker forretningen. Vi kan tilbyde dig et rengøringsfirma, der har mange års erfaringen inden for rengøringsfeltet med alt fra facaderens til fjernelse af graffiti og med vores brede ekspertise kan vi hjælpe dig med at finde de absolut bedste løsninger til netop din virksomhed.

Vi har klare visioner om at skabe fantastiske resultater for vores kunder, og derfor prioriteter vi samarbejder med vores kunder utroligt højt. Med det rette samarbejde er der nemlig større chance for at vi kan få enderne til at hænge sammen, så begge parter får et godt og tilfredsstilende udbytte af aftalen. Vi kan kontaktes på både e-mail (gj@jts.dk) og telefon (25 81 70 00), men du er også velkommen til at besøge os på vores adresse: Østergårds Alle 209, 362 Hørning.

Du kan også bruge kontaktformularen her på vores hjemmeside. Når den er udfyldt med diverse informationer, vil du blive kontaktet af os indenfor 24 timer til en uforpligtende opfølgning på hvad vi helt specifikt kan hjælpe dig med. Angiv gerne, hvilken rengøringsopgaven det drejer sig om – fx facaderens eller hjælp til at fjerne graffiti.

Der findes mange rengøringsfirmaer på markedet – specielt når det kommer til blandt andet erhvervsrengøring og ejendomsservice, og de mange forskelligeartede rengøringsopgaver der hører til såsom facaderens eller fjernelse af graffiti. Det er vi bevidste om, og derfor har vi store forventninger til os selv, når det kommer til vores kvalitet. Det vil du som kunde kunne mærke, idet vi er meget kvalitetsbevidste i alt hvad vi foretager os. Vi vil med god ekspertise, erfaring og en professionel tilgang til de opgaver, virksomheder stiller os for, sørge for at Jysk Totalservice er et rengøringsfirma, man kan stole på.

 

Bliv kontaktet