Professionel ejendomsservice i Aarhus og store dele af Jylland

Har du brug for hjælp til rengøringsopgaver og vedligeholdelsesopgaver i din ejendom? Jysk Totalservice tilbyder:

  • professionel og effektiv ejendomsservice med alt, hvad det indebærer
  • fleksible aftaler og glade medarbejdere
  • gode relationer og gensidig tillid.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

Få en skræddersyet løsning inden for ejendomsservice

Ejendomsservice er et bredt begreb, der dækker over mange ting. Kort fortalt dækker det over forskellige rengørings- og vedligeholdelsesopgaver i en ejendom. Det kan for eksempel være snerydning, viceværtservice og trappevask. Det er altså essentielle opgaver, der skal udføres med jævne mellemrum, så ejendommen fremstår flot og vedligeholdt.

Hos Jysk Totalservice er vi klar over, at ingen ejendomme er ens. De behov, som den første ejendom har, passer måske ikke på den næste og slet ikke på den tredje. Derfor får du hos os altid en skræddersyet løsning, der passer til dig og din ejendom. Vi sørger for at imødekomme dine krav og behov, så du trygt kan overlade opgaven til os.

Vores priser på ejendomsservice afhænger af opgavens omfang og karakter. Derfor er det ikke muligt for os allerede nu at komme med en pris på ejendomsservice, men uanset hvilke krav og behov, du har, er vi sikre på, vi kan finde frem til en god løsning. Vi klarer naturligvis både små og store opgaver.

Det er vigtigt for os er at skabe tillid mellem os og dig som kunde, og derfor sørger vi altid for at levere et resultat, der lever op til dine forventninger. Vi går ganske enkelt aldrig på kompromis med den kvalitet, vi leverer, og det afspejler sig i vores kundetilfredshed.

Få en indbydende ejendom med vores ejendomsservice

En ren og velholdt ejendom er en indbydende ejendom. En beskidt og forsømt ejendom, derimod, giver et dårligt førstehåndsindtryk, som kan skræmme både nye lejere eller ejere og nye samarbejdspartnere væk. Med snavs og beskidte omgivelser kommer du skidt fra start, og derfor er det vigtigt at prioritere ejendomsservice højt. Formålet med professionel ejendomsservice er nemlig at skabe et behageligt og rent miljø – det gælder ejendommen såvel som omgivelserne.

Ofte hænger ejendomsservice sammen med rengøringsopgaver som for eksempel trappevask, og det kan være svært ene mand at nå det hele selv. Derfor kan du med fordel overlade ejendomsservicen til os – så sørger vi for at efterlade din ejendom ren og flot, og du slipper for at stresse over de mange opgaver.

Hos Jysk Totalservice varetager vi både store og små opgaver inden for ejendomsservice. Det vil sige, at vi både kan klare trappevask og vinduespudsning samt snerydning og facaderens af bygningen. Vi favner altså bredt. Derfor kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig med dine ejendomsserviceopgaver, så din ejendom kommer til at se indbydende ud, hvad enten det er en erhvervsejendom eller beboelsesejendom.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Ingen ejendomsserviceopgaver er ens – vi skræddersyr løsningen til dig

Som du kan fornemme, spænder ejendomsserviceopgaver bredt, og derfor er det heller ikke muligt for os at give dig en konkret pris lige nu og her. Vores priser afhænger nemlig af opgavens omfang og karakter, og først når vi ved lidt mere om dine behov og krav, kan vi således finde en løsning og et tilbud, der passer til dig.

Hos Jysk Totalservice er vi meget fleksible, og vi sørger altid for at tilpasse os dig, så din aftale passer ind i din hverdag. Vil tilbyder desuden både vores ejendomsservice som fast aftale og som en engangsopgave.

Igennem en indledende snak med dig finder vi frem til opgavens omfang og karakter. På baggrund af dette sammensætter vi en løsning og kommer med en pris på din konkrete opgave.

Vi bestræber os altid på at give dig et godt tilbud, og alle vores priser ligger på et niveau, hvor alle kan være med – uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vælger du ejendomsservice hos Jysk Totalservice, kan du derfor regne med at få både god kvalitet og en god pris.

Ejendomsservice udført med et smil på læben

Jysk Totalservice har hjemme i Skanderborg, men vi varetager alle former for rengøringsopgaver samt ejendomsservice i Aarhus og stort set hele Jylland.

Vi er et team af kompetente medarbejdere med stor ekspertise og knowhow inden for rengøring og ejendomsservice. Vi har mange års erfaring, og vores medarbejdere er meget fleksible og sørger naturligvis for, at deres arbejde passer ind i din hverdag og din tidsplan. Derudover overholder vi altid vores aftaler og sørger for at imødekomme dine forventninger, krav og ønsker. Sådan mener vi, at vi bedst skaber tillid imellem os og vores kunder.

Vi vægter tillid højt. Derfor bestræber vi os altid på at levere et ordentligt stykke arbejde, som begge parter kan være tilfredse med. Vi går altid en ekstra mil for glade og tilfredse kunder. Derfor kan du også regne med, at vi møder glade op, når vi varetager opgaver for dig. Godt humør er nemlig noget, der smitter, og de gode, personlige relationer bliver altid bedst, når begge parter har et smil på læben.