Har du spørgsmål? Skriv til os!

Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring kræver ekstra sammenlignet med en almindelig rengøring. Det er vi hos Jysk Totalservice helt bevidste om. Vi ved, at en byggeproces og en mindre renovering kan være omfattende, hvorfor beskidte overflader og alverdens byggerod ikke kan undgås. Du bør dog ikke frygte ved dette syn. Vi ved lige præcis, hvordan en sådan rengøring skal foretages, så du næsten kan komme i tvivl, om håndværkerne rent faktisk har været der.

Uanset om det er din virksomhed eller dit private hjem, der har haft besøg af en omgang håndværkere, sender vi vores kompetente og kvalitetsbevidste medarbejdere ud til dig. Vores medarbejdere kan stå over for enhver opgave og klare denne til punkt og prikke. Vi sørger nemlig hele tiden for, at de får udviklet deres kompetencer og dygtiggør sig – naturligvis under sikkerhedsmæssige og ergonomiske arbejdsredskaber.

 

Håndværkerrengøring får din renovering til at skinne

Når en længe ventet renovering er foretaget, er det naturligvis denne, der skal syne. Det er ikke det overflødige savsmuld og de støvede overflader, som skal tage fokus. En håndværkerrengøring kan være med til at øge kvaliteten af den ombygning, der er foretaget. Dette gøres naturligvis med respekt for de håndværkere, som har gjort sig umage med dette. Igen er dette uafhængigt, om der er tale om en privat renovering eller en renovering i din virksomheds lokaler.

For os har det ingen betydning, om den enkelte renovering eller ombygning er af mindre eller større karakter. Vi ved, hvor vigtigt det er, at der under og efter byggeprocessen er rent og overskueligt. Derfor står vores rengøringseksperter klar til enhver opgave – og ingen opgave er umulig. Vi kan hjælpe dig med lige præcis den situation, du står i, således dit byggeprojekt bliver skinnende rent.

Du skal ikke bekymre dig om indtørrede malerpletter, mørtel eller andre beskidte overflader, da vores erfaring giver os mulighed for at komme disse udfordringer til livs. Vi tørrer både overflader af, gør gulve og vægge rene samt andre punkter, hvor håndværkernes brug af udstyr og arbejde har sat sit præg. Jysk Totalservice klarer det hele – så find vores kontaktoplysninger her, og giv os et kald.

Få et fantastisk resultat af vores håndværkerrengøring

Når der har været håndværkere på besøg, ved vi, at det ikke bliver en almindelig rengøring. Det kræver både mere knofedt og tid. Derudover ved vi også, at det kræver det rigtige udstyr for at kunne levere et tilfredsstillende resultat til dig. Endvidere handler det om vores medarbejderes energiniveau, hvilket vi er helt up-to-date med.

Desuden er vi helt med i front, når det handler om de nyeste rengøringsmidler på markedet. Vi ved, hvilke rengøringsmidler der skal bruges til forskellige opgaver. Herunder også hvilke der er mest favorable til en håndværkerrengøring. Derfor kan du have fuld tillid til, at dine overflader ikke tager skade, men at du i stedet vil opleve et perfekt rengjort håndværkerprojekt.

Hos os vægter vi netop denne tillid højt. Vi ved, at det for nogle kan være en overvindelse at få fremmede mennesker ind sit hjem eller virksomhed, som kommer tæt på personlige genstande og ejendele. Derfor er det vigtigt for os, at vi får skabt en fornuftig og ærlig dialog. På den måde mener vi, at vi kommer længst, og at udbyttet af vores samarbejde bliver så tilfredsstillende som muligt.

Du kan også læse mere om, hvem vi er herpå hjemmesiden. Det er et godt udgangspunkt for vores samarbejde, at vi er enige om de værdier, der vægtes i forbindelse med en perfekt håndværkerrengøring.

Håndværkerrengøring i Aarhus og omegn

Om dine erhvervslokaler, der har været under ombygning, ligger i Aarhus eller i Østjylland, har ingen betydning for os. Vi kommer kørende med det nødvendige rengøringsudstyr, hvad enten du har brug for en håndværkerrengøring i det centrale Aarhus eller i omegnen af Aarhus. Dette er ingen begrænsning for os. Vi vil gerne være det bedste rengøringsfirma i Aarhus og resten af Danmark, hvilket vi forventer at opnå gennem tillid og ubegrænset udførelse af opgaver.

Vi ved, at fleksibilitet og, til tider, korte deadlines, er en forudsætning for at kunne levere en tilfredsstillende håndværkerrengøring. Dette efterlever vores medarbejdere til fulde. Gennem tidligere nævnte udvikling af vores medarbejdere får de herunder viden om, hvordan en håndværkerrengøring skal udføres, og hvordan den satte deadline kan nås uden at gå på kompromis med kvaliteten af rengøringen.

En håndværkerrengøring kan til tider virke uoverskuelig, hvis ikke man har en fremgangsmåde at følge. Netop disse elementer ser vi som vigtige, så dit slutresultat bliver mest tilfredsstillende for dig. Hvis du står midt i et byggeprojekt, så kontakt os allerede i dag, så vi kan få en uforpligtende snak om netop din situation.

Få et uforpligtende tilbud på en håndværkerrengøring

Da der i dag findes en lang række forskellige rengøringsfirmaer, kan det for dig godt betale sig at undersøge dine muligheder. Hvis du har brug for det, er du mere end velkommen til at ringe til os, så vi kan få en snak om netop din situation, og hvordan vi har mulighed for at hjælpe dig med din håndværkerrengøring.

Gennem tillid og dialog, som er to af vores centrale begreber, opnår vi et bedre samarbejde. Vi ved, hvad du forventer, mens du ved, hvad vi kan tilbyde. Dette udbytte opnås på bedst mulig vis ved, at begge parter er ærlige omkring behov. Vi er derfor åbne over for ethvert behov, du måtte have i forbindelse med din håndværkerrengøring.

Omvendt står vi også klar til en snak om eventuelle bekymringer, som du måtte have med en sådan rengøring. Vores mange års erfaring på dette område giver os muligvis for at give dig den bedst mulige rådgivning og vejledning.

Herunder kan vi også give dig vores priser på en håndværkerrengøring samt et uforpligtende tilbud. Du skal endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi ser frem til en snak med dig og til et forhåbentligt nyt og spændende samarbejde.

Bliv kontaktet