Rengøringshjælp med sans for detaljerne

Vi tilbyder håndværkerrengøring til både private og erhverv, og du kan være helt sikker på, at vi kommer rundt i alle hjørner. Med en håndværkerrengøring fra Jysk Totalservice får du:

  • skinnende rene overflader
  • yderst kompetent personale
  • garanti for et flot resultat.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

Håndværkerrengøring

Når det kommer til rengøring efter håndværkere, er det ofte en krævende opgave. Der er nemlig lagt lidt ekstra på i forhold til den normale rengøring, når det kommer til skidt og støv. Det ved vi heldigvis hos Jysk Totalservice. Derfor tilbyder vi dig grundig håndværkerrengøring udført af et kompetent personale, der kender alle de skjulte afkroge.

Vi tilbyder slutrengøring efter et byggeprojekt til både private og erhverv. Det skal nemlig være nemt for dig at få professionel hjælp til at komme helt i mål med renoveringsprojekterne. Du er garanteret et veluddannet personale, der udfører arbejdet til punkt og prikke, så du roligt kan overlade din rengøringsopgave til os.

For os spiller det ingen rolle, om der er tale om et større eller mindre projekt. Vi varetager din håndværkerrengøring uanset omfanget. Vi fjerner malerpletter, gør de beskidte overflader rene igen og sørger generelt for at udføre en grundig og gennemført rengøring. Og selvfølgelig til en pris, som alle kan være med på.

Få et fantastisk resultat med en rengøring efter renovering

Renoveringsprojekter kan være nødvendige i både private og erhvervsmæssige sammenhænge. Drømmen om et pænere kontor eller et helt nyt køkken er for mange forbundet med en stor arbejdsbyrde, der kan være svær at overskue.

Vi kan hjælpe dig godt på vej med dine projekter ved at spare dig for tid og besvær. Vi tilbyder rengøring efter håndværkere og slutrengøring, efter dit renoveringsprojekt er færdigt, og hos os møder du altid fleksible medarbejdere, der kan klare lige præcis de opgaver, du har brug for hjælp til.

Vi arbejder udelukkende med skånsomme redskaber, så du ikke behøver frygte for overlevelsen af sarte overflader. Vi benytter nemlig de bedste og nyeste rengøringsmidler på markedet, og vores dygtige personale ved selvfølgelig, hvordan de mange midler benyttes hensigtsmæssigt.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Rengøring og tillid hænger sammen

Professionel rengøringshjælp handler for os om tillid. Det gælder både private og erhverv. Det er vigtigt for os, at du har fuld tillid til, at vi hos Jysk Totalservice leverer en god service og passer godt på alle overflader. Derfor er tillid og kommunikation nøgleord i vores rengøringsfirma, og vi mener selv, at vi kommer længst ved at sikre fuld tillid hver eneste dag.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig med mange forskellige ydelser, hvor du hver eneste gang kan være sikker på at få et skinnende rent resultat. Vi har altid eksperter inden for området, hvad enten du skal have hjælp til erhvervsrengøring,trappevask, butiksrengøring eller noget helt fjerde. Vores personale er nemlig veluddannet og deler de værdier, som vi værner om.

Håndværkerrengøring til priser, du kan forholde dig til

For os hænger pris og kvalitet ikke altid sammen. Det kan ofte blive en dyr fornøjelse, når det kommer til håndværkerrengøring og pris. Men det er ikke tilfældet hos os. I stedet får du en skræddersyet rengøringsløsning, der imødekommer alle de behov og præferencer, du måtte have. På den måde får du en rengøringsløsning, der passer perfekt til lige præcis din situation.

Alle vores priser er selvfølgelig på et niveau, hvor alle kan være med. Priser på håndværkerrengøring skal nemlig være til at forstå. Vi sætter os ind i den specifikke opgave, så du kun betaler det højst nødvendige, når vi skal hjælpe dig med rengøring efter håndværkere eller en omgang rengøring efter renovering.

Din lokale rengøringshjælp i Aarhus og omegn

Som et af de førende rengøringsfirmaer i Aarhus og omegn kender vi hele Jylland. Vi tilbyder nemlig rengøringshjælp til både private og virksomheder i Aarhus og omegn, men ikke nok med det – vi har allerede mange tilfredse kunder rundt omkring i landet.

Når du vælger os som dit lokale rengøringsfirma, skal du ikke røre en finger selv. Vores personale hos Jysk Totalservice har biler med alt, hvad de skal bruge, når rengøringsopgaverne skal klares ude hos dig. Det vil sige, at du nemt kan overlade renoveringsrengøringen til vores personale uden selv at skulle sørge for rengøringsmidler eller -redskaber.

Vi gør alt for at være det bedste rengøringsfirma i Aarhus og omegn. Derfor sætter vi en ære i at gøre dig tilfreds med de ydelser, som vi leverer til dig. Gennem et tæt samarbejde og stor tillid kan du få glæde af et fleksibelt rengøringsfirma, der altid leverer et grundigt stykke arbejde. For vi ved godt, at når det kommer til håndværkerrengøring, kan det blive med kort varsel, at der er brug for en hjælpende hånd. Heldigvis står vi altid klar til at hjælpe med det samme.

Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi kan gøre hverdagen lidt nemmere

Slutrengøring, håndværkere og renovering koster dig ikke kun penge. Det koster dig også tid og besvær. Og hvorfor vente længere end højst nødvendigt på at nyde resultatet af din renovering, når vi kan klare rengøringen for dig? Vi garanterer dig nemlig rene overflader selv i de mest besværlige hjørner.

Vi værner om dig og dine behov og ønsker at være dit foretrukne rengøringsfirma. Derfor er det dig, der styrer dagsordenen, og sammen finder vi frem til den bedste rengøringsløsning for dig og dit projekt.

Vi står altid klar til at tage en snak med dig og finde frem til en løsning, der passer ind hos dig. Vi er fleksible, lyttende og professionelle. Og har du brug for hjælp til andre rengøringsopgaver, kan vi nemt lave en samlet pakkeløsning ud fra dine behov. Kontakt os i dag, og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde.