Har du spørgsmål? Skriv til os!

Flytterengøring

Flytterengøring kan vise sig at være særligt gavnligt og ikke mindst overraskende befriende, hvis du står midt i en flytning. Masser af flyttekasser og et kaos af genstande og møbler kan hurtigt virke uoverskueligt. Og det er netop, når man står midt i en flytning, og der er mange ting at se til, at en tyngende træthed kan indtræffe.

En flytterengøring kan altså gøre underværker, og du vil opleve fornyet glæde ved ikke at skulle tænke på nullermænd og støv. Du skal blot fokusere på din nye bolig, lejlighed eller virksomhedslokaler. Hos Jysk Totalservice foretager vi en rengøring i forbindelse med flytning til både private og erhvervsdrivende i Aarhus og omegn..

Flytterengøring i private hjem

En flytterengøring hos os gælder naturligvis både ved ind- og udflytning. Om du ønsker rengøring af din tidligere bolig eller din nye bolig, kan du blot kontakte os. Vi efterlader aldrig andet end et skinnende resultat.  

Vi ved, hvor vigtig kvaliteten er, og hvor standarden ligger, når det kommer til en flytterengøring. Derfor kan du trygt overlade rengøringsarbejdet til os, når du står og tripper for at sætte nøglen i din nye bolig.

I forbindelse med en udflytning er der mange ting, som skal have en tur med støvkosten. For mange kommer det som en overraskelse, hvor meget der egentlig kræver rengøring. Det kan være noget af en mundfuld samt tidskrævende, hvis ikke man har et overblik over fremgangsmåden.

Hvis du ringer til Jysk Totalservice, får vi styr på din bolig, så alt bliver rengjort ned til mindste detalje. Vi snakker både køkken, toilet, gulve, vægge, lofter, vindueskarme, og vi kunne blive ved. Egentlig er det alle hjørner og afkroge i boligen, som får en tur med rengøringskluden.

Flytterengøring – en spotless oplevelse

Som erhvervsdrivende kan det være noget af en mundfuld at skulle i gang med en komplet rengøring af alle virksomhedens bygninger og lokaler. Det er alle hjørner, paneler, døre- og vindueskarme og så videre, som skal være skinnende rene. Vi, Jysk Totalservice, ved, at alle mindre og større detaljer har betydning for det endelige resultat, hvorfor der ikke er nogen genstande, der er for små eller store.

Når vi har haft vores kompetente og erfarne medarbejdere ude hos dig, er du garanteret et spotless resultat. Du skal ikke bekymre dig, om du får afleveret dine lokaler i ordentlig stand – dét er vi din garanti for.

Det er for os vigtigt at udvikle og dygtiggøre vores medarbejdere, så ingen opgave er en udfordrende rengøringsopgave. Vi bestræber os på, at vores medarbejdere kan være i stand til at udføre enhver rengøringsopgave. Vi skal ikke være din begrænsning på dine ønsker.

Rengøring af alle årsager til flytning

Vi tilbyder flytterengøring i alle situationer og i alle størrelser. Hvis det ikke er en traditionel flytterengøring som ved privat eller erhverv, så klarer vi hos Jysk Totalservice også det. Hvis det er i forbindelse med et dødsbo, der skal tømmes eller en anden situation, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Også i disse tilfælde står vi klar med vores kvalitetsbevidste rengøringsmidler og klar til at give dig et skinnende resultat – uden unødvendige bekymringer.

Vi ved, at nogle flytninger kan være ufrivillige og af høj personlig karakter. Netop derfor ved vi, at det kan være en tillidsprøve at have ukendte personer til at rengøre sit tidligere eller fremtidige hjem. Her er det dog vigtigt for os at understrege, at vores medarbejdere altid møder op med et smil og et professionelt udgangspunkt. Vi udfører samme kvalitet af vores rengøring uanset omstændighed.

Kontakt os derfor allerede i dag, så vi kan hjælpe dig med netop din flytterengøring. 

Flytterengøring i Aarhus og omegn

Jysk Totalservice er dit rengøringsfirma i Aarhus, hvor vores klare mål er at blive det bedste rengøringsfirma netop her. Vi tager også gerne opgaver i Østjylland, hvis det er dér, du har brug for en flytterengøring. Du skal endelig ikke tøve med at kontakte os, da vi gennem dialog og tillid altid finder en løsning på dit ønske om rengøring.

Når du kontakter os, og vi snakker om dit ønskede behov for en flytterengøring, kan vi vurdere prisen og snakke om prisen på netop din flytterengøring. Herunder kan vi også vurdere, om vi kan tilbyde eventuelle tilbud på din flytterengøring. Vi kan på bedst mulig vis foretage denne vurdering, når du kontakter os med dine ønsker og det, der skal gøres klar til en ind- eller udflytning.  

Så uanset om du bor i udkanten af Østjylland eller i det centrale Aarhus, så kommer vi gerne fra Jysk Totalservice og viser vores kunnen og kompetencer i forbindelse med din flytterengøring.

Samarbejde gennem tillid og dialog giver bedre resultater

Når vi skal indgå et samarbejde, er det vigtigt for os at understrege, at tillid for os er et nøgleord. Det er dét, der ligger til grund for, at vores samarbejde kan ske på et fornuftigt og professionelt plan. Derfor er din tillid altafgørende for os, hvorfor vi vægter en ærlig dialog. Når der under en flytning er mange ting i gang, er det vigtigt for os, at vi opnår enighed i vores aftale. På den måde undgår vi misforståelser og unødige forsinkelser. 

Det er i vores interesse at udføre vores arbejde så tilfredsstillende for dig som muligt ud fra vores erfaringer og viden på området. Men for at kunne gøre dig helt tilfreds med resultatet, må dialog være omdrejningspunktet.

Uanset om du skal flytte fra en lille studielejlighed til en større bolig eller fra få kontorlokaler til store virksomhedsbygninger, så klarer vi denne opgave. Der er ingen rengøringsopgaver, der er for store eller for små til os. Derfor kan du med garanti være sikker på, at vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med at få en skinnende, ren overflade.

Kontakt os her, så du kan få et uforpligtende tilbud på flytterengøring, mens vi får en snak om dine ønsker herved.

Bliv kontaktet