Professionel flytterengøring i hele Danmark

Vi tilbyder grundig rengøring ved fraflytning af dit hus, så du selv slipper for besværet. Her er du garanteret professionelt arbejde, og vi gør rent i alle afkroge. Med en flytterengøring får du disse fordele:

  • Du sparer mange timers arbejde.
  • Din chance for at få rengøringen af lejeboligen godkendt ved fraflytning er større.
  • Du kan flytte ind i en ren og lækker bolig.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

Flytterengøring

Når det kommer til rengøring ved fraflytning af en bolig, kan det være en hård omgang. Det kan også være hårdt for dig, der måske har købt en ejerbolig, hvor de tidligere ejere ikke selv står for rengøring ved fraflytning. I stedet skal du selv i gang, inden din bolig er klar til indflytning.

Heldigvis er der hjælp at hente. For med en flytterengøring sparer du dig selv for både tid og besvær, når du lader os gøre det hele for dig. Vi har mange års erfaring inden for rengøring for både private og erhverv, og derfor ved vi, hvor skidt og snavs gemmer sig. Vi tilbyder flytterengøring ved både ind- og fraflytning, og vi garanterer dig et skinnende rent resultat hver gang.

Jysk Totalservice er dit lokale rengøringsfirma i Aarhus og omegn. Vi tilbyder flytterengøring i Aarhus, Skanderborg, Randers og mange andre byer. Men vi kan også meget andet, og vores rengøringshjælp tilbydes både til private og erhverv. Vi varetager nemlig også opgaver som erhvervsrengøring, vinduespudsning, trappevask og meget mere.

Vi værner om kvalitet og tilfredse kunder

Hos Jysk Totalservice har vi fokus på nogle helt særlige ting. For os er din tilfredshed nemlig omdrejningspunkt for vores daglige arbejde. Vi får styr på din bolig, så alt bliver gjort rent ned til mindste detalje. Det gælder, uanset om der er tale om køkken, badeværelse, gulve, vægge, lofter eller andet.

Både som erhvervsdrivende og privatperson kan det være en stor mundfuld af klare en flytterengøring ved fraflytning. Og her kan du med god ro i maven vælge Jysk Totalservice som din foretrukne rengøringshjælp. Vi værner om den høje kvalitet, og derfor får du altid rene flader og et perfekt resultat, når vi har været forbi.

Vi gør grundigt rent, så du får et skinnede rent hjem. Det gælder også hjørner, karme og kroge. Hele vores team består af yderst erfarne og kompetente medarbejdere, der er din garanti for rene kontorer eller en ren bolig.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Rengøring ved flytning i Aarhus og omegn

En flytterengøring ved fraflytning af en lejlighed er typisk et krav, hvis der er tale om en lejebolig. Hvis har du brug for hjælp til flytterengøring i Aarhus eller andre steder i landet, står Jysk Totalservice klar. Her får du altid flytterengøring til en pris, som alle kan være med på. Det skal nemlig ikke koste en formue at få en ren og lækker lejlighed.

Vi tilbyder blandt andet rengøring af lejlighed ved fraflytning til en konkurrencedygtig pris. Det betyder naturligvis ikke, at vi går på kompromis kvaliteten i forbindelse med rengøring ved fraflytning. Derimod kan du være sikker på at få en billig flytterengøring i Aarhus og omegn, hvor vi garanterer et rent resultat.

Ofte kan det godt betale sig at vælge professionel flytterengøring. Vi hjælper med flytterengøring i alle tænkelige situationer, og vi hjælper dig uanset omfanget.

Få kvalitet og pris til at gå op i en højere enhed

Ofte kan kvalitetsflytterengøring og pris være to størrelser, der er vanskelige at forene. Heldigvis er det ikke tilfældet hos os. Vi giver nemlig en pris på flytterengøring, der er konkurrencedygtig og fair for alle. Det skal være nemt for dig at få professionel hjælp til en grundig flytterengøring ved ind- eller fraflytning, og det kan du få med Jysk Totalservice.

Vi tilbyder ikke faste pakkeløsninger til dig. I stedet tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til de opgaver, vi skal klare for dig. Du får altså ikke en fast pris på flytterengøring hos os, men derimod en pris fastsat på baggrund af opgavens omfang og karakter. Når du kontakter os, finder vi sammen frem til den bedste løsning og en pris, der tager højde for dine behov og præferencer.

Vi hjælper dig i hele Jylland, så du kan have god ro i maven, når du flytter. Vink farvel til bekymringerne, og lad i stedet os hos Jysk Totalservice gøre det, vi er bedst til – at klare flytterengøringen for dig.

Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere

Hvis du gerne vil vide, hvordan vi kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Når vi indgår et samarbejde med dig, hvad enten det handler om flytterengøring til private eller erhverv, bygger det altid på tillid. Tillid er nemlig et nøgleord hos os, og hver eneste dag gør vi således alt, hvad vi kan for at sikre tillid imellem os og vores kunder.

Tillid er afgørende for, at vi kan få et samarbejde uden misforståelser og forsinkelser. Det er din sikkerhed og tryghed, som vi tager kærlig hånd om på bedste vis. Kontakt os allerede i dag, og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med flytterengøringen, hør om prisen på en flytterengøring eller andre opgaver, som du ønsker, vi skal varetage for dig.