Har du spørgsmål? Skriv til os!

Trappevask

Har du brug for at få rengjort trappen, er du kommet det helt rette sted hen. Her hos Jysk Totalservice kan vi nemlig varetage alverdens forskellige rengøringsopgaver – herunder trappevask. Vi varetager opgaver i alle størrelser, og vi kan dermed også sagtens være behjælpelige med lige netop din opgave. 

Vi har mange års erfaring i rengøringsbranchen, og du kan dermed også godt forvente et skinnende rent resultat, når du vælger lige netop os til at klare trappevasken. Derudover kan du vide dig sikker på, at du får din trappevask til en pris, der er til at forstå.  

Vi varetager trappevask for ejendomsselskaber såvel som i erhvervssammenhænge, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Ved at hyre os til for eksempel at klare rengøringen af trappen i en hel ejendom, er man selv fri for bøvlet med det, og man er ligeledes ude over problematikken med for eksempel at skulle have styr på en turnusordning for lejerne i opgangen. Det ender tit ud i noget værre rod, og det er man altså fri for, når man vælger en professionel løsning som Jysk Totalservice. Så er trappen altid fuldkommen ren, og det er med til at gøre opgangen behagelig at bo i.

I erhvervssammenhænge er det bestemt også smart at prioritere at få rengjort trappen af professionelle. Det er typisk det første, kunder og potentielle kunder bliver mødt af, når de kommer ind i dine lokaler, og derfor er det også vigtigt, at trappen er skinnende ren. Får man som potentiel kunde allerede et dårligt indtryk på trappen, bliver det svært at vende denne opfattelse om, og derfor kan det altså godt betale sig at gøre noget ud af at holde trappeopgangen ren.

Pris på trappevask

Det er ikke til endegyldigt at komme med en pris på trappevask, førend vi ved, hvad den konkrete opgave består i. Der kan være stor forskel på omfanget af forskellige rengøringsjobs, og derfor er vi også nødt til at vide noget om den specifikke opgave, før vi kan udtale os om prisen for trappevask.

Derfor er det absolut nemmeste, at du udfylder kontaktformularen her på hjemmesiden, hvorefter vi kontakter dig, hvis du er interesseret i trappevask. På den måde kan vi indgå i en dialog om dine ønsker, behov og krav samt om jobbets omfang, og ud fra dette vil vi kunne komme med et bud på prisen.

Trappevaskpriser afhænger nemlig af mange forskellige ting, og derfor er vi nødt til at bedømme den konkrete situation for at kunne give en pris. Ved at vi indgår i en dialog, er vi desuden sikre på, at vi udfører jobbet akkurat, som du gerne vil have det. Derudover kan det forhåbentlig også være med til at give dig som kunde ro i maven og give dig en sikkerhed for, at opgaven bliver løst som forventet.

Når kommunikationen fungerer, vil du nemlig i langt højere grad føle dig sikker på, at rengøringen bliver varetaget, som du ønsker det, og det er netop hovedformålet for os. Derfor gør vi også meget ud af netop kommunikationen med vores kunder, så vi altid er sikre på, at vi fortsat opfylder de krav og behov, der måtte være. Hver enkelte kunde er unik for os, og derfor skal rengøringen naturligvis også tilpasses hver enkelte situation. Derfor skræddersyr vi altid en rengøringsløsning, som giver mening for dig og den konkrete situation, og måtte behovene så ændre sig senere hen, laver vi naturligvis blot om i aftalen.

Der er altid plads til, at man ændrer mening, eller man får nogle anderledes behov, og derfor er der heller ikke noget, der er endegyldigt, når du vælger os til at stå for eksempelvis trappevasken. Er der pludselig nogle nye behov eller ønsker, skal du således blot kontakte os, og så finder vi ud af, hvordan vi skal sammensætte den nye rengøringsløsning, så den igen passer perfekt.

Trappevask i Århus

Jysk Totalservice holder til i Hørning, som ligger imellem Skanderborg og Århus. Har du brug for trappevask i Århus eller omegn, er vi dermed det oplagte valg. Vi kommer dog også gerne ud, så selvom du er lokaliseret andre steder i landet, kan vi alligevel sagtens varetage din trappevask.

Ønsker du professionel trappevask i din virksomhed eller i en ejendom, skal du altså blot kontakte os, og så finder vi ud af, hvad vi kan gøre. Vi går langt for at imødekomme dine ønsker, og derfor skal du bestemt heller ikke holde dig tilbage, hvis du skulle have nogen spørgsmål eller bekymringer i forhold til trappevasken. Vi sidder klar til at hjælpe dig af med dine bekymringer og besvare eventuelle spørgsmål, så du med god ro i sindet kan hyre os til at klare trappevasken fremover.

Professionel trappevask

Vi er et topprofessionelt rengøringsfirma, som altid skræddersyer vores løsninger til hver eneste kunde. Vi sætter en dyd i at leve op til alle dine forventninger og krav, og vi vil gerne give en rengøringsoplevelse, der er ud over det sædvanlige.

Når det kommer til trappevasken, kommer vores professionalisme desuden til udtryk ved, at vi naturligvis er diskrete og tillidsfulde. Skal vi eksempelvis klare trappevasken i en boligejendom, er det vigtigt, at lejerne hverken føler sig forstyrrede eller ukomfortable ved vores tilstedeværelse. Derfor gør vi meget ud af ikke at være til gene og desuden altid at møde folk med et smil.

I virksomheden kan det være nødvendigt, at vi færdes med diskretion, da vi indirekte kan få adgang til følsomme oplysninger. Du kan heldigvis vide dig fuldkommen sikker på, at vi er diskrete og professionelle hele vejen igennem, og derfor kan du med god ro i sindet lukke os indenfor i din virksomhed også.

Skal du have hjælp til at klare trappevasken, er du altså kommet det helt rigtige sted hen. Vi kan klare både små og store opgaver, og vi er altid klar til at tilpasse en rengøringsløsning specifikt til dig. Vores fornemste opgaver er at gøre vores kunder glade og tilfredse og at efterlade et skinnende rent resultat hver eneste gang.

Bliv kontaktet