Professionel trappevask i Aarhus og store dele af Jylland

Trænger dine trapper til en professionel trappevask? Så er du havnet det rigtige sted. Jysk Totalservice sørger nemlig for skinnende rene trapper – hver gang. Derudover lover vi:

  • professionel og effektiv rengøring
  • fleksible aftaler, der passer til dig
  • gode relationer og tillid.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

En trappevask, der giver dig skinnende rene trapper

En ren trappe er ikke bare en ren trappe. Trappen er nemlig oftest det første, du møder, når du træder ind i en bygning, og derfor er det også vigtigt, at den altid er ren og pæn. På den måde kan du nemlig give alle dine besøgende et godt førstehåndsindtryk.

Hos Jysk Totalservice varetager vi trappevask for ejendomsselskaber og virksomheder, og vi sørger for, at dine trapper altid er pæne. Er du ejer af en virksomhed, eller arbejder du for et ejendomsselskab, er det også vigtigt for dine samarbejdspartnere og lejere, at dine trapper er rene. Det signalerer nemlig professionalisme og overskud, og på den måde er du sikker på, at du bliver taget seriøst.

Vil du gøre et ekstra godt indtryk på fremtidige samarbejdspartnere eller lejere? Så bør du også overveje en vinduespudsning. Rene vinduer giver et bedre lysindfald, og giver – ligesom rene trapper – et godt førstehåndsindtryk. Det er de færreste samarbejdspartnere, der har lyst til at indgå et samarbejde med en virksomhed, hvis lokaler eller ejendomme er beskidte. Derudover bliver det også nemmere at få lejere, når både trapper og vinduer er rene, og der er således flere gode grunde til at prioritere den grundige rengøring.

Hos Jysk Totalservice ved vi, at hverdagen kan være travl, og ofte bliver rengøringen skubbet til side grundet tidspres. Derfor hjælper vi dig gerne med alle dine rengøringsopgaver, herunder trappevask. Vi holder selv til i Skanderborg, men kommer gerne ud i store dele af Jylland og hjælper dig med dine rengøringsopgaver – for eksempel varetager vi gerne trappevask i Aarhus og omegn.

Vores priser på trappevask afspejler opgavens omfang

Hos Jysk Totalservice har vi ikke faste priser på vores ydelser, og vi kan derfor ikke komme med et konkret bud på vores pris på trappevask. Det kan vi ikke, fordi vi ved, at alle kunder er forskellige og har forskellige behov. Derfor afhænger prisen på trappevask af opgavens omfang, samt hvilke behov og krav du har til vores arbejde.

Der er nemlig forskel på behov og aftaler fra kunde til kunde, men du kan være sikker på, at vi altid kan skræddersy en aftale, der passer til dig. Vi er nemlig fleksible og lytter altid til dine behov. Derfor kan du også regne med, at aftalerne altid passer ind i dine tidsplaner. Skulle der opstå forhindringer, og kan du ikke overholde aftalen af forskellige årsager, så kan vi altid finde et andet tidspunkt, der passer dig bedre.

Det vigtigste for os er nemlig, at du er glad og tilfreds – og at du har tillid til, at vi altid varetager dine rengøringsopgaver, herunder en professionel trappevask, på tilfredsstillende vis.

Hvis du vil høre mere om, hvor meget en trappevask – som en enkelt opgave eller som en løbende aftale – vil komme til at koste dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Gennem en indledende snak kan vi komme nærmere ind på dine behov og krav, samtidig med at vi kan finde frem til opgavens omfang. Herefter vil vi regne os frem til en pris, der passer.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Vi skaber tillid til vores kunder

For Jysk Totalservice er det meget vigtigt, at vi kan skabe stor tillid og gode relationer. Rengøring handler nemlig om tillid. Du skal have tillid til, at vi varetager dine rengøringsopgaver med stor professionalisme og ekspertise – hver gang. Vores medarbejdere har mange års erfaring med rengøring – herunder trappevask – og har masser af knowhow. Du kan altså være sikker på, at de kan besvare alle de spørgsmål, du måtte have, og at de naturligvis altid leverer et pletfrit resultat.

Vi sørger naturligvis altid for at imødekomme alle dine krav og behov. Det betyder, at vi ikke forlader dine trapper, før du er helt tilfreds med vores trapperengøring. Når du er tilfreds, er vi nemlig tilfredse.

Når vi skal klare en trappevask i en boligejendom eller i din virksomhed, er vi naturligvis diskrete. Det betyder, at hverken lejere eller medarbejdere vil blive forstyrret af vores trapperengøring. Skulle de møde vores medarbejdere på trappen, bliver de naturligvis mødt med et smil.

Foruden at vi rent lavpraktisk sørger for ikke at forstyrre, kan du også være helt sikre på, at vi bevarer diskretionen i forhold til eventuelle følsomme oplysninger. Når vi gør rent i dine erhvervslokaler, kan det være, vi støder på følsomme oplysninger eller overhører private samtaler. Skulle det ske, forholder vi os naturligvis professionelt og diskret, og du kan være helt sikker på, at ingen informationer kommer videre.

Har du brug for andre ydelser til din virksomhed? Så kan vi anbefale vores kontorrengøring eller vores erhvervsrengøring, som vi naturligvis også udfører med høj professionalisme. Rene lokaler og kontorer resulterer i et bedre indeklima og gladere medarbejdere. Derudover sender en ren virksomhed et godt signal udadtil – for eksempel til fremtidige samarbejdspartnere.