Har du spørgsmål? Skriv til os!

Solcellevask – Få mest ud af dine solceller

Solcellevask er blevet mere og mere populært. Det skyldes selvfølgelig, at mange er begyndt at tænke mere på miljøet ved at få monteret solceller. De fleste har typisk solceller på deres tag på huset. Det kan dog også være fritstående solceller. Uanset hvilke former for solceller du har, kan vi hjælpe dig med at holde dem rene.

Solceller skal kunne klare al slags vejr. Det kan tit medføre, at skidt og snavs samler sig på solcellerne. Solceller skal derfor jævnligt vedligeholdes i form af rengøring. Vil du gerne være sikker på, at dine solceller bliver gjort ordentligt rent, er det Jysk Totalservice, du har brug for. Vi klarer det besværelige arbejde for dig, uden du behøver at bruge tid på det. Du kan blot læne dig tilbage og nyde synet af dine solceller, der producerer en masse strøm.

 

Hvad er en solcellevask?

Når du har solceller, er der fra tid til anden behov for at vaske solcellerne. Med en solcellevask udført af Jysk Totalservice, er du sikker på, at solcellerne bliver gjort ordentligt rene. Vi sørger for, at der bliver anvendt de rigtige rengøringsmidler og rengøringsremedier, når dine solceller skal vaskes. Du slipper for at skulle bøvle med at kunne nå dine solceller for at kunne gøre dem rent. Vi har det rette udstyr, der gør solcellevaske til en leg.

Derfor kan solcellevaske gøre underværker

Når du har solceller, ved du, hvor afhængige de er af direkte sollys. Det kan have stor effekt på produktionen af strøm, hvis der er noget, der skygger på solpanelerne. Det betyder, at du helt sikkert har brugt meget tid og energi på at finde det bedste sted til dine solceller, der gør, at de får mest muligt sollys, og hvor der ikke er risiko for skygger i løbet af dagen. Du glemmer måske, at skidt og snavs også kan skabe skygger på dine solceller.

Selvom der måske ikke ser ud til at være særlig meget skidt og snavs på dine solceller, kan bare en lille smule gøre, at de ikke producerer så meget strøm, som de burde. En enkelt lille fugleklat kan påvirke større områder af dine solceller, da de ofte er forbundet i serier. Det er derfor en god idé at sørge for at rengøre dine solceller regelmæssigt.

Skidt, snavs og alger kan danne et lag på dine solceller, der gør det svært for solen at trænge igennem. Det gør, at ydeevnen af dine solceller svækkes, og de vil producere mindre strøm. Vi kan hjælpe dig med at genoprette dine solcellers ydeevne igen ved at vaske dine solceller. Vi sørger for, at dine solceller er klar til at performe på højeste niveau igen.

Derfor skal du overlade solcellevask til professionelle

Hvis du selv overvejer at vaske dine solceller, skal du være opmærksom på, at det kan være et større arbejde. Vi har specialiseret os inden for området, for at du ikke behøver at gøre det. Det kræver bestemte rengøringsmidler og rengøringstilbehør. Når du lader os om rengøringen af dine solceller, slipper du for at skulle anskaffe dig diverse remedier til at rengøre dine solceller. Derudover er du sikker på, at det bliver gjort rigtigt. Der er nemlig flere forskellige forholdsregler, du skal tage, når dine solceller skal vaskes.

Det er noget, vi har helt styr på. Du behøver ikke at bekymre dig om rengøringen af dine solceller, da vi er uddannet og erfarne inden for området. Vi har det rette udstyr, der gør, at du får rene solceller, der er klar til at producere strøm igen i løbet af ingen tid.

Vi sørger for at vaske dine private solceller

Har du solceller på taget af din private bolig, kan vi hjælpe dig med at vaske dine solceller. Som privat kan det være svært at finde tid til at vedligeholde sine solceller, da du ofte skal bruge ekstra tid på det. Hos Jysk Totalservice gør vi arbejdet for dig. Det gør det nemt og bekvemt for dig at kunne producere strøm med dine solceller.

Vi sørger for det rette udstyr, der er behov for for at gøre dine solceller rene. Når du sørger for at få vedligeholdt dit solcelleanlæg med den rette rengøring, er du sikker på, at de vil kunne producere mere strøm. Det kan gøre en stor forskel for din husstand.  

Få kompetente medarbejdere til at vaske din virksomheds solceller

Som virksomhed er det et rigtig godt signal at sende, at I har en bestemt holdning til miljøet. Med solceller tilsluttet jeres virksomhed, har I mulighed for at producere en stor del af jeres eget strømbehov. Det er derfor en god løsning for budgettet og for miljøet. Hvis I gerne vil blive ved med at udnytte de gode egenskaber ved solceller, er det vigtigt, at I holder virksomhedens solceller rene. Alternativt kan I gå glip af de gode egenskaber, I gerne vil benytte fra solcelleanlægget.

Hos Jysk Totalservice er vi udelukkende kompetente medarbejdere. Vi tager jeres behov for at få en solcellevask meget seriøst og gør en stor dyd ud at give jer det bedste resultat hver gang. Jeres virksomhed kan være sikker på, at I kan få mest muligt ud af jeres solceller, når I vælger os til at stå for at solcellevaske.

Vi giver en god pris på solcellevask

Når du vælger Jysk Totalservice til at solcellevaske, er du sikker på at få et godt resultat. Vi giver dog også en god pris på solcellevask. Du vil opleve, at det kan betale sig at få professionelle til at vaske dine solceller. Vi sørger for, at solcellerne bliver helt rene, hvilket gør, at solens stråler nemmere kan trænge igennem. På den måde er du sikker på, at du producerer den strøm, dine solceller oprindeligt var fremstillet til at kunne producere. 

Ønsker du en pris på solcellevask fra Jysk Totalservice, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. Vi tager både private- og virksomhedshenvendelser seriøse og finder en pris på solcellevask, der passer til jeres behov. Du kan kontakte os på telefon 25 81 70 00 eller på mail gj@jts.dk for en pris på solcellevask.

Bliv kontaktet