Få professionel rengøring af solceller

Flere og flere har fået solceller, og det betyder også, at der er et stigende behov for rengøring af solceller. Vi hjælper dig godt på vej og sikrer, at du kan passe lidt ekstra på miljøet. Med vores solcellevask er du sikret:

  • høj kvalitet hver eneste gang
  • rengøring af alle typer af solceller
  • professionelle og dygtige medarbejdere.

+45 25 81 70 00 Kontakt Os

Jysk Totalservice

Solcellerengøring

Gennem mange år er populariteten af solceller steget markant over hele Danmark. Det giver os muligheden for at passe lidt ekstra godt på verden og miljøet, når vi bruger solens stråler til at sørge for varme og el. Men som med alt andet har solceller også brug for rengøring. Den klarer vi med glæde for dig, så du ikke selv skal i gang med rengøring af solceller på taget eller i haven.

Hos Jysk Totalservice er vi eksperter i rengøring inden for mange forskellige områder. Vi tilbyder rengøring til private og erhverv, hvor du blandt andet også kan få hjælp til måtteservice, håndværkerrengøring og algebehandling.

Vores solcellerengøring fjerner alt skidt og snavs, der gennem sæsonerne samler sig på dine solceller. Vi klarer det besværlige arbejde for dig, så du ikke behøver bruge tid på rengøring. Selvfølgelig til priser, som alle kan være med på.

Solcellevask er essentielt for dine solceller

Måske det er nyt for dig med rengøring af solceller. Men når det kommer til solceller, er der behov for at vedligeholde dem ved at rengøre og sørge for, at de er intakte. Med rengøring af solceller udført af Jysk Totalservice kan du være helt sikker på, at dine solceller bliver skinnende rene. Med det rette udstyr og de bedste kompetencer sørger vi for effektiv rengøring af dine solceller.

Netop vask af solceller kan gøre en afgørende forskel. For at opfange sollyset skal dine solceller være fri for skidt og snavs, der kan afskærme og dermed reducere solcellernes overfladekapacitet. Bliver der skygget for solen, vil det tage meget længere tid at få glæde af dine solceller.

Selv den mindste smule skidt kan gøre udfaldet, og derfor er det vigtigt med en grundig rengøring løbende. Det samme gælder for algebehandling, så du slipper for besvær og en svækket effekt. Vi hjælper dig med at holde dine solceller rene og pæne hver eneste dag, hvor vi sammen finder en løsning, der passer til dine behov.

Kim Søgaard Nielsen

Kim Søgaard Nielsen

Simpelthen fantastisk. Siden primo marts 2017 har vi benyttet Jysk Totalservice til al rengøring i vores kontorlokaler – og sikke en fornøjelse.

Med et serviceniveau, jeg ALDRIG har set lignende og en kvalitet helt i top, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Jysk Totalservice.

Vi kunne ikke forestille os at være foruden, og personalet er så varmt og imødekommende, at det er en fornøjelse at blive lidt længere på kontoret, hvis det så betyder, at man kan hilse på rengøringsfolkene, der aldrig har for travlt til en kort snak.

Kim Søgaard Nielsen

- CEO & Partner, TEXTA A/S

Helle Foldager-Jensen

Helle Foldager-Jensen

Hos Dynaudio har vi for nylig skiftet vores rengøringsselskab, og arbejder nu sammen med Jysk Totalservice. Vi har kun godt at sige om vores skifte.

Vi arbejder med såkaldt åben rengøring, hvor vi får gjort rent i løbet af vores almindelige arbejdstid, og det betyder at vi dagligt møder og interagerer med Jysk Totalservices medarbejdere. De er venlige, imødekommende og lette at kommunikere med.

De tilpasninger af aftalen, vi helt naturligt har haft behov for i en indkøringsperiode, er foregået i en rigtig fin dialog med JTS’ arbejdsledere, og vi får altid en hurtig reaktion og korrektion.

Helle Foldager-Jensen

- CHRO, Dynaudio A/S

team.blue

team.blue

Jysk Totalservice har stået for alt rengøring i kontorer og køkken hos team.blue fra d. 01-04-2018.

Arbejdsopgaverne er med hovedområdet indenfor rengøring af hele huset. Alle opgaver bliver løst til vores fulde tilfredsstillelse.

Jysk Totalservice har håndteret alle opgaver med stor tilfredshed. Derudover kommer Jysk Totalservice ofte med gode ideer og løsninger, hvilket vi er meget glade for i vores travle hverdag. De er eksperter i bakterier, og man er altid sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Jysk Totalservice er meget vellidt i huset, og de er altid parate til at give en hjælpende hånd med f.eks. pludseligt opståede problemer indenfor deres område. Samtidig er de meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

team.blue kan give Jysk Totalservice de bedste anbefalinger til andre virksomheder.

Skulle der være behov for yderligere information, står vi gerne til rådighed med uddybende oplysninger.

team.blue

Overlad solcellevask til professionelle

Det er ikke nogen nem opgave selv at klare en rengøring af solceller. Du skal nemlig være opmærksom på, at det er et større arbejde at give sig i kast med. I stedet kan vi hjælpe dig i mål med opgaven på en nem og yderst effektiv måde. Vi har specialiseret os inden for rens af solceller, og vi kender til de specifikke rengøringsmidler og typer af tilbehør, der kræves for at få det bedste resultat.

Du sparer ikke kun tid og besvær. Du sparer samtidig penge, i og med at vi selvfølgelig sørger for at have alle rengøringsmidler med, når vi skal rengøre dit solcelleanlæg. Vi har helt styr på de forholdsregler, der gør sig gældende, når vi skal vaske solceller. Det er nemlig endnu en grund til, at du ikke bør give dig i kast med at vaske solceller på egen hånd.

Du kan være helt sikker på, at vi kan varetage opgaven hjemme hos dig. Det gælder også solceller på dit tag, som vi også hjælper dig med at vaske. Vi gør arbejdet for dig, og du kan have fuld tillid til, at vi gør det lige efter bogen.

Få en stærk pris på vask af dine solceller

Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at få hjælp til solcellerengøring. I stedet for at give dig faste priser skræddersyr vi alle vores rengøringsløsninger efter dine ønsker og behov. På den måde betaler du kun for ydelser, du har brug for, og som er afstemt efter dit budget og præferencer.

Det betyder også, at du får den bedste pris på arbejde af høj kvalitet og med tillid i centrum. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at ændre, tilføje eller fravælge ydelser i den aftale, vi har indgået. Vi ændrer den, så den stemmer overens med det, du ønsker her og nu.

Som et erfarent rengøringsfirma i Aarhus og resten af Østjylland tilbyder vi professionelle ydelser til hele Danmark. Dine opgaver kan hverken være for store eller for små for os, og vi gør en dyd ud af at imødekomme netop dine ønsker til rengøringshjælp.

Vælger du Jysk Totalservice, går kvaliteten på vores solcellevask og pris ikke hånd i hånd. I stedet får du langt mere for pengene hos os, end hvad der kan være tilfældet mange andre steder. Alle skal have mulighed for grundig rengøring, så hverdagen kan blive lidt nemmere. Det gælder også for dig.

Få dygtige medarbejdere og professionel solcellerengøring

Hvad enten du har solceller derhjemme eller som virksomhed, er det vigtigt med en grundig rengøring. Ofte er solceller et symbol på, at du værner lidt ekstra om miljøet. Men er dine solceller ikke rene, får du ikke den optimale udnyttelse af solcellernes effekt.

Som virksomhed er det en fantastisk investering at vælge solceller. Vi kan tilbyde en komplet rengøringsløsning, hvor vi både står for solcellevask og rengøring af dine kontorer eller erhvervslokaler. På den måde kan du få en samlet løsning, der giver dig mindre arbejde i hverdagen, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt.

Hos os kan du være sikker på veluddannet og dygtigt personale, du kan have fuld tillid til. Vi leverer et grundigt og gennemført stykke arbejde hver eneste gang, så du kan overlade rengøringen til os med god samvittighed.